Login/Registracija

Tijana PRIZNALA o kojoj koleginici je imala POGREŠNO MIŠLJENJE, a sada je njen NAJVEĆI FAN

Predstavnici prave, dobre pop muzike već nekoliko godina unazad trude se da isplivaju sa svojim pesmama u moru novih na tržištu, čiji se žanr ne može potpuno definisati.

Jedna od njih je i Tijana Dapčević koja ne krije da većinu novih izvođača i njihovih pesama uopšte ne razume, a još manje ljude koji to slušaju.

– Za 98% novih izvođača koji žare i pale po Jutjubu i koju deca nažalost izuzetno prate, ti realno treba Google translate. I onda kad uđeš da prevedeš i vidiš o čemu se tu zapravo peva onda vidiš da ti to nije ni trebalo. Vidiš omladinu koja to sluša i guta i to se menja brzinom svetlosti, klinci su navikli na hiperprodukciju i to je sve brzo, idu pesme na 15 dana i nažalost nijedna ne ostane– rekla je pevačica.

Ipak, postoji jedna koleginica čiji rad u početku nije shvatala, a koji je nakon nekog vremena i više nego zavolela.

Senidu nisam ozbiljno shvatala, nije da nisam, znam njen opus i pre saradnji sa Jalom i Bubom, dok je radila samo u Sloveniji, drugačiji zvuk potpuno. E onda je počela da snima to što snima do momenta kada je izašla pesma “Behute“. Ta pesma me je opčinila, pomera me pesma, pa onda “Fama“, pa onda “Jadna ja“, tako da sam ja sad najveći fan Senide, to kažem jasno i glasno– iskrena je bila Dapčevićka.

POGLEDAJTE I:

Iznenađenjima NIKAD KRAJA: Zbog jednog takmičara ŽENE poludele pa IZLETELE NA SCENU (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac