Tijana otkrila LUDE planove za leto: „Mi nismo NORMALNA PORODICA“

Pevačica Tijana Dapčević može se pohvaliti uspešnom karijerom koja traje več dvadeset i dve godine, a mnogi kažu da je prava srećnica jer više od toga traje njena ljubav sa suprugom Milanom.

– Mi se volimo, to je ono što je najbitnije od svega. Ne postoji nijedan kompromis, razumevanje lojalnost, ako nema ljubavi tu nema ničega. Mi smo u sreći što se volimo, volimo jedno drugo! Ono što kažu da je u vezi ili u braku dovoljno da jedan voli, e nije!- poručila je Tijana.

04e0038bb283c95c2fef4c153d1d03ed75344aa5

Na svoj dosadašnji uspeh itekako ima razliga da bude ponosna, a jedino čime se vodila je skromnost i prizemnost.

– Blagoslovena sam što sam i dalje tu, što i dalje radim posao koji volim, zahvalna sam na svemu i što sam ostala normalna u glavi i na zemlji- istakla je.

bb63ca53eda56e6bf789a02d648c00bf89172e97

Ovo leto provešće uživajući na primorju, ali je rešila da sebi i svojoj porodici da oduška i poseti Grčku, Crnu Goru, ali i Tursku po prvi put.

– Hoću da vidim Tursku jer mi se svi penju na glavu da je tamo prelepo i najdivnije, a ja se ne znam što, stalno se držim Grčke. Mi, porodica Dapčević nismo kao sve normalne porodice koje idu na deset dana na more, mi idemo 25 dana (smeh)- našalila se pevačica.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović