Login/Registracija

„Ti si moj najveći uspeh i ponos“ Neda Ukraden se emotivnim rečima obratila ćerki

Pevačica Neda Ukraden danas se na društvenim mrežama obratila svojoj naslednici Jeleni, a povod za to je 42. rođendan njene mezimice, zbog kog pevačica nije mogla da sakrije radost. 

Ona je prvo evocirala uspomenu na dan kada je na svet donela svoju jedinicu. 

– Bio je isti ovakav divan, sunčani, prohladni aprilski dan u Sarajevu, kad sam rodila moju Jelenu, moju sreću, moj najveći uspeh, ponos i radost! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, majkina lepotice i moja najveća ljubavi – napisala je Neda i dodala:

– Hvala ti sto si divna majka mojim unucima Aleksandri, Nedi i Dušanu i supruga svome Peci! Hvala ti što si me učinila najsrećnijom majkom i bakom.

– Živa mi bila i uživala u životu i svojoj porodici jos dugo dugo! Ljubi te tvoja majka Neda – poručila je pevačica u opisu fotografija sa ćerkom, unucima i zetom, što je izazvalo emotivne reakcije njene publike koja se pridružila čestitkama za Jelenin divan dan. 

……

Pevačia je nedavno govorila da joj nije bilo lako da bude samohrana majka, ali da je srećna u kakvog je čoveka izrasla njena jedinica. 

– Nije mi bilo lako odgajati moju kćer koja je isto možda imala želje da bude glumica ili pevačica, i talentovana je i muzikalna i završila je Muzičku školu. Nisam je podržala previše u tome jer sam znala i to drugo lice estrade – izjavila je svojevremeno Neda za Grand Online.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić