TATA I ĆERKA zapalili studio Čolinim HITOM! Šasi dobio pohvale za nastup, a onda je mala Isidora tati UKRALA ŠOU! (FOTO)

„Uvek sam u životu bio skroman, možda mi je to mana“, rekao je Saša Milovanović, zvani Šasi, u svom predstavljanju na početku prvog kruga. Kako je i sam rekao tada, karijera muzičke zvezde mu je izmakla, jer nije imao dobljno ambicije, a nastupi su mu tada bili važniji od snimanja albuma. 

Kako je izgledao Sašin nastup u prvom krugu i šta mu je rekla voditeljka Sanja Kužet, što je mnoge iznenadilo, pogledajte OVDE.

„Dobrodošao među Saše! Kažem to, jer smo ovde okruženi Sašama, počevši od mene, pa Saleta Matića, Žike, a mogli bi i Sofronijevića da prekrstimo u Sale“, našalio se Mare na samom početku. „Sada se svi mnogo bolje poznajemo i verujem da se i ti prijatnije osećaš na ovoj sceni. Očekujem da večeras budeš bolji nego prethodnog puta“, dodao je naš predsednik žirija.

7f16cc600c831adb5075f122aa168068176b71d7

Milovanović je u drugom krugu otpevao pesmu Halida Bešlića „Romanija“ i rekao kako je odlučio da ovoga puta malo promeni repertoar.

„Saša i ja smo stari znanci. Čini mi se da smo se upoznali 2004, 2005. godine u Budvi, u diskoteci Trokadero. Dopalo mi se kako si otpevao ovu pesmu, ali sudeći po prilogu iz prvog kruga, čini mi se da ti više leže „Indeksi“ i nadao sam se da ćeš nam sada možda zapevati, recimo, Dadu Topića“, rekao je Matić, a Šasi je dodao da su Saša i on svojevremeno zajedno pevali na koncertu Ace Lukasa u Kragujevcu. 

Tanja Savić se složila sa kolegom Matićem da Šasi bolje izvodi pop muziku od narodne, ali da se njoj u Sašinom nastupu najviše dopala njegova energija i moćan vokal.

„Žao mi je što se nisi profesionalo bavio muzikom, ali sada si na pravom mestu“, zaključio je Mare. 

Takmičar je na kraju otpevao i pesmu Zdravka Čoliča „Čaje šukarije“ i to iz pomoć svoje ćerkice Isidore. Mare se našalio da bi Čola odmah angažovao Isidoru da peva sa njim u Areni, a zbog neodoljivog nastupa male Isidore, Saša je prokomentrisao da sada niko neće biti u dilemi da li da glasa za Sašu.

fe20c34faf77521aa3a207e4e3df52e818d3ba24

„Jedino je problem što će Šasi sada biti poznatiji kao Isidorin tata“, rekao je Mare na kraju i nasmejao sve.

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić