Login/Registracija

Tanja Savić poslala snažnu poruku svim majkama pa poručila „IZDRŽAĆEMO I OVO!“

Folk zvezda Tanja Savić više od deset meseci razdvojena je od sinova Maksima i Đorđe koje je njen suprug odveo u Australiju, a ona je pre nekoliko dana otišla na daleki kontinent gde će se pred sudom boriti za svoju decu.

4311323cafeccca0ab3577794f6a7cd64de5cfd8

I dok mediji željno iščekuju da saznaju detalje sa suđenja, Tanja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa sinovima uz emotivi opis- Draga ženo, samo da znaš jaka si ti! Sve što te je pogodilo u životu hrabro si se držala. Plakala si pre spavanja jer si bila razbijena na hiljade komada, ali si obrisala suze i krenula dalje. Preživela si stvari koje su te trebale slomiti, a ti si postala jača, iz dana u dan sve si jača. Zahvali Bogu na tome– napisala je ona zahvaljujući se što joj je neko poslao ovu poruku- Imam tu čast da prosledim ovu poruku svim majkama koje se bore da vrate svoju decu. Izdržale smo mnogo gore stvari. Izdržaćemo i ovo.

Za kratko vreme ova objava je dobila preko sto komentara podrške fanova, ali i kolega poput Dragane Mirković koja joj je poručila- Samo hrabro i samo napred! Majka je to!!!

PROČITAJTE I

Tanja Savić otkrila „NIJE BIRAO TRENUTKE, maltretirao me je pred decom“

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić