Tanja i Jana ustale i DALE NAKLON OVOJ PEVAČICI: Ti zaslužuješ poštovanje cele estrade!

Takmičarka Bojana Barjaktarevič (46) iz Paraćina, mnogima u studiju bila je uveliko poznata kada je stala na scenu a razlog je sledeći- Bojana je bila pevačica u grupi “Bon Ami“ kada sam ja bio u grupi “Ritam srca“ i često smo se sretali. I mnogo mi je drago što si došla jer zaslužuješ sve. Nije te život mazio a ti i dalje guraš sa osmehom i divim  ti se– rekao je Žika, a zatim predstavio Bojaninu podršku- sina i ćerku- Ćerka se bavi muzikom, peva- otkrio je voditelj, a Bojana je dobacila da sin itekako dobro svira bubnjeve.

49821634e3ae07c532b65b41d48f58846a489031

– Bojanice, želim da ti kažem da prelepo izgledaš. Šta da kažem, toliko se poznajemo, i glupo je da ja komentarišem tvoje pevanje samo ću te pitati otkud ti ovde– pitala je Jana, a takmičarka je odgovorila- Što se tiče izgleda, ugojila sam se od hemoterapija– objasnila je Bojana koja se borila sa kancerom- Sviđa mi se koncept ove emisije i sve što ide uz nju– završila je priču.

– Nadam se da ćeš biti velika zvezda kao što je trebalo pre 20 godina– ponovo je rekla Jana, a Bojana je zatim zapevala pesmu “Stara staza“.

1ce00d7f03ecd8121c38b32d7362469f793b2475

Tokom izvedbe pesme, Žika Jakšić pustio je po koju suzu, kao i mnogi u publici, a Tanja Savić sve vreme snimala je ovaj nastup telefonom– Ja imam mnogo toga da kažem. Bojana zaslužuje naklon od cele estrade. Ja ću ovom prilikom da ustanem iz poštovanja, jer te toliko svi volimo. Molim te ne odustaj i ne prestaj da pevaš- rekla je Tanja.

Mare i Jana ostali su bez teksta i kratko prokomentarisali da je Bojanin nastup bio predivan.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac