Takmičenje otvorila Nevena Božović, usledio je IZVANREDAN DUEL, a onda je Mare ispričao anegdotu o sinu (FOTO)

Još jednu emisiju trećeg kruga „Nikad nije kasno“ otvorila je Nevena Božović, prošlogodišnja predstavnica Srbije na „Evrosongu“ koja će biti gošća u žiriju. Žika Jakšić poželeo joj je dobrodošlicu, pohvalio njenu muzikalnost i proglasio je princezom pop muzike. U žiriju je pored Saše Miloševića Mareta i gost Dejan Matić. 

7e5e811c25756a86f52d5518d2248566193c2609

Takmičari se i večeras nadmeću u duelima, a prvi su pevačke snage odmerili Jovan Momčilović i Zoran Mičić. U podršci Zoranu koji je automehaničar bile su njegove kolege koje su prvavile društvo Žiki. Dok su Jovanu u podršci bili kolega Zlaja i njegova sestra Renata. 

601bbb13b9f6f886fbce83ddd5069ee2c111b9e4

Usledilo je podsećanje na nastupe ova dva takmičara u prethodnom krugu, a potom i duel. Zoran se predstavio numerom „Jedne noći u decembru“ Kemala Montena 

„Bili ste fenomenalni. Sve vreme smo pevali sa vama. Imate divan moćan glas i želim vam svu sreću jer definitivno nikad nije kasno pogotovo za ljude koji vole muziku.“, rekla je Nevena. 

„Zoki moj sin je Zoran, moj otac je Zoran pa ću ja reći ime moje – izvanredno“, rekao je Matić. 

„Moram zbog Zorana da ispričam priču. Moj sin koji ima pet i po godina trenira aikido i kad je bio na prvenstvu rekao mi je ‘Znaš tata malo se stidim ali mi je mnogo dobro što sam tu’. Tako je on objasnio tremu. U tom smislu nema potrebe da imaš tremu jer imaš briljantan glas. Mislim da ćeš biti sve bolji i bolji“, rekao je Mare. 

Usledio je nastup Jovana Momčilovića koji je izabrao pesmu „Još i danas zamiriše trešnja“ Tošeta Proeskog. 

„Dođoh, otpevah, prođoh. Siguran si u sebe. Ta vojvođanska ležernost nekad i dobro dođe“, rekao je Matić. 

„Bilo je snažno i izvedeno na svoj način. Svaka vam čast“, rekla je Nevena. 

„Mislim da bi tebe bilo divno slušati u nekoj morskoj bašti celu noć gde bi ti bio još opušteniji i još ubedljiviji siguran sam. Mislim da si jedan od takmičara koji iz kruga u krug pokazuje najveći napredak“, rekao je Mare. 

Usledilo je glasanje članova žirija i publike u studiju u kome je odlučeno da u četvrti krug direktno prolazi Zoran Mičić. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić