Login/Registracija

Takmičarka uvredila sebe, pa šokirala odlukom: „Neću više da jedem“, žiri se valjao od smeha (VIDEO)

DSC02362

Neverovatne životne priče i ispovesti kandidata šoua „Nikad nije kasno“ očekuju vas ove nedelje od 21 čas na Prvoj televiziji, a jedna od njih šokirala je i nasmejala žiri popularnog takmičenja.

Naime, šarmantna Bugarka Miglena Nikolova istakla je da su je takmičenje i popularnost podstakli da napreduje u svakom smislu, a pogotovo na tome da poradi na svom fizičkom izgledu.

IMG 2907

Višak kilograma odlučila je da skine dok se takmiči u popularnom šouu, a zbog načina na koji je to saopštila žiriju nasmejalo je sve u studiju.

Gladna sam, ali ne jedem kad dolazim ovde, sa velikom željom dolazim ovde. Ljudi kažu za mene ‘Megi nekada si bila riba’, a ja kažem ‘A, sad sam som’. Zato neću da jedem više i hoću opet da postanem riba!- poručila je šarmantna Megi iz Bugarske i time nasmejala sve.

-Mačko moja, bravo! – rekao je Žika Jakšić, dok su ostali članovi žirija pozdravili njenu odluku da smrša.

0A0A4900

-Ova emisija „Nikad nije kasno“ mi definitivno ispunjava sve želje, promenila je moj život. Ja ću da ostanem do kraja u ovom takmičenju, ako me isteraju ja ću da spavam tu ispred studija, toliko mi se sviđa ovde -istakla je takmičarka nedavno za Grand.

Pored odluka, priznanja i emotivnih priča, gledaoce očekuje i fantastična zabava uz najveće hitove narodne i zabavne muzike koju donose veterani, ali i članovi žirija.

0A0A4926

Delić onoga što vas očekuje u nedelju, u 21 čas, pogledajte u videu ispod.

NE PROPUSTITE I: