Login/Registracija

Takmičari se borili LAVOVSKI, ali NJIH TROJE je zaslužilo direktan PROLAZAK dalje! (FOTO)

I dalje smo u drugom krugu takmičenja muzičkog šoua „Nikad nije kasno“, a kandidati su večeras pokazali da su samouvereni na sceni i odlučni da u takmičenju doguraju što dalje. 

Emisiju je otvorio Saša Milovanović Šasi, koji je imao odličan nastup, ali mu je šou, ipak, ukrala mlađa ćerka Isidora sa kojom je otpevao čuveni hit „Čaje šukarije“ u verziji Zdravka Čolića OVDE.

Saša Matić oduševio je sve prisutne kada je u duetu sa takmičarkom zapevao pesmu Nade Mamule, a o čemu više pročitajte OVDE. Takmičar koji je svojom životnom pričom u prvom krugu rastužio region kada je ispričao da je sa 11 godina dobio opekotine<na licu, nakon što mu je u ruci eksplodirala kanta benzina, zasijao je na sceni pun samouzdanja OVDE.

Veliku pažnju privukla je i takmičarka koja je zajedno sa svojom ćerkom, koja se takmičila u „Zvezdama Granda“, zapevala duet Verice i Marije Šerifović OVDE. i za sam kraj emisije, kandidat koji je oduševio izvođenjem pesme Šabana Šaulića u prvom krugu, ponovo je pobrao sve simpatije žirija, iako je Saša Matić imao malu zamerku na njegovu interpretaciju OVDE.

Odlukom stručnog žirija u dalje takmičenje su prošli Saša Milovanović Šasi, Rozika Babić Matić i Sebastijan Mahmud, dok će se za svoje mesto u drugom krugu boriti Jovan Momčilović i Slavica Đurić. 

Vi odlučujete kome je mesto u drugom krugu i zato klikom OVDE glasajte za svog favorita!

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić