Login/Registracija

TAKMIČARI JOŠ JAČI POSLE KORONE Pogledajte kako se slavio život u novoj epizodi (VIDEO)

Da se se život menja poptpuno posle korone pokazali su i takmičari „Nikad nije kasno“ koji su u novoj epizodi podelili svoja nova životna iskustva. Sa mnogo emocija pričali su o svojim neplaniranim situacijama, ali su zato sve jače i strastvenije pevali na velikoj sceni. 

Pored zvezda Granda koje su bile u muzičkoj pratnji kod Žike i Dragane, u ulozi žirija našli su se Saša Milošević Mare, Milica Todorović i Dušan Svilar. 

Žika je nasmejao sve svojim novim izumom koji je nazvao „korona daljinski“ pa je puštao publiku na plejbek. Jedna takmičarka iz Makedonije ispričala je da je bila u bolnici 15 dana i da je srećna što je preživela i što je ponovo na sceni OVDE. Poznati Mostarac dvoumio se da li da nastavi takmičenje, ali je pronašao snage u tome što je nedavno postao deda OVDE

Jedan od nastupa koji će se sigurno dugo pamtiti priredila je nova Selin Dion koja je izvođenjem jedne narodne pesme na engleskom jeziku rasplakala Milicu Todorović i pokazala da muzika ne poznaje granice OVDE

Fantastičan izbor pesama svih kandidata uz maestralnu pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a sve začinjeno humorom Žike Jakšića rezultiralo je još jednom uspešnom epizodom koja prkosi pandemiji. 

Od šest kandidata žiri je izabrao troje koji su direktno prošli u polufinale OVDE.

Pogledajte celu emisiju „Nikad nije kasno“:


Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić