Takmičar OTKRIO koju stvar mu je porodica NAJVIŠE ZAMERILA nakon snimanja (VIDEO)

Uskladiti posao i dati sve od sebe u takmičenju kako bi se pokazali u najboljem svetlu veteranima ne pada ni malo lako, pa tako ni Vladimiru Radovanoviću koji uprkos napornom tempu ne posustaje.

– Nije naivno uopšte, čak je previše i teško. Skupili smo poslednje atome snage da odradimo sve, ali nisam ja jedini…- priznaje Selkov.

40be026b0b4dc5b388b8462967a6b36614ad4195

Vladimirova najvernija publika je njegova porodica koja mu pruža bezuslovnu podršku još od prvog kruga.

– Od snimanja do snimanja sve radim u dogovoru sa porodicom. Oni se ne bave muzikom, ali ih ja slušam kao slušaoce, a oni su najbitniji. Sam sam izabrao jednu pesmu koju ja lično volim u prethodnom krugu i ispostavilo se da je to problem jer se nisam savetovao sa njima. Sve je u dogovoru sa njima, od stajlinga, ponašanja na sceni pa do izbora pesama. Zajedno pričamo o tome kako izaći na binu, šta reći ili da li nešto prećutati. Do sada su me samo jednom iskritikovali i to tada kad sam sam izabrao pesmu- istakao je Radovanović za Grand Online.

b356458c5ba0b19a2000ea2e6172468dcc1010e5

Budući da je otac dva sina, zanimalo nas je i da li im daje savete kada je reč o izboru devojaka.

– Ne, niko ni meni nije davao savete. Ja sam osetio tada da treba da se oženim i to sam uradio sa 22 godine, a znajući sebe koliko sam blesav da se tada nisam oženio ne bih nikada jer toliko volim život. Našao sam mir i sreću, kao i ženu koja ume da me isprati. Sinovi imaju odličan primer sa svojom mamom i sa mnom kako treba brak da izgleda. Mada to može biti mač sa dve oštrice jer će da teže savršenstvu, a naravno da nijedan brak nije savršen- ispričao nam je takmičar.

Kakvo je druženje veterana u bekstejdžu otkrio nam je Selkov zato odmah klik na video ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović