Login/Registracija

Takmičar otkrio da je radio sa Giletovim roditeljima, a Nedi Ukraden bio komšija

Nedim Mujkanović Neno, kako je već ranije objasnio, u kafanski život ušao je da pobegne od teških, fizičkih poslova koje je radio, kako bi olakšao i sebi i porodici koju je izdržavao.

Upravo u kafani nastalo je poznanstvo Nedima i roditelja Amr Gileta, koji su imali prilike zajedno da rade- Moja majka zna da peva, ali ponekad to radi- objasnio je Gile.

Pored Gileta, Neno poznaje i Nedu Ukraden i tvrdi da su bili komšije u Sarajevu- Ti si vidim radio i na Olimpijskim igrama u Sarajevu. Da objasnimo ovim mladima ovde, da je 1984.godina bila najlepša za nas, Sarajevo bilo metropola, to je bilo nešto najznačajnije za Jugoslaviju- objasnila je Neda, pa poželela sreću Nenu.

“Srno moja malena“ Šabana Šaulića bila je prva pesma koju je Nedim odabrao.

– Uzeo si veliki zalogaj ali si se snašao. Dobar si, i pozitivan utisak si ostavio na mene– bio je Giletov komentar.

– Srna mi je bila okej, ostala u šumi živa i zdrava. Neno peva za publiku i jako dobro zna šta radi- rekao je Mare.

Neda Ukraden iskoristila je priliku da po Nedimu pozdravi razna mesta i ljude u Sarajevu- Sve mi pozdravi, čestitam ti, lepo si pevao!

Žika je za revijalnu pesmu “Čudna jada od mostara grada“ koju je Nedim pevao sa Aleksandrom Tadić Cipkom pozvao sve da iznesu mezence i pićence, a mi smo mogli da za večeras žurku završimo na najbolji mogući način.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac