Login/Registracija

Takmičar nazvao Zoricu Brunclik TETKOM, usledio je odgovor koji nije očekivao

Saša Mitrović (49) iz Valjeva od malena je bio opsednut muzikom i instrumentima.

Danas ovaj takmičar „Nikad nije kasno“ svira nekoliko žičanih instrumenata i zahvaljujući tome je proputovao čitav svet. Kaže da ga u Valjevu znaju kao „Ciga karaoke“, ali i kao pevača koji je uvek imao više poslova.

-Držao sam cvećaru, radio sam u pekari, u banci, sad radim u Krušiku – otkrio je takmičar u emisiji i dodao da mu je porodica na prvom mestu. 

– Ja sam jedan od retkih pevača koji obožava da peva ženske pesme i mnogo sam novca zaradio na Zoričinim hitovima – rekao je tamičar Zorici Brunclik, što su svi u studiju pozdravili ovacijama.

Za prvu emisiju odabrao je da se predstavi pesmom „Nije htjela“ Kemala Montena, mada je, kako je rekao, svadbarski pevač koji ume da zapeva i 50 puta na noć hit „Košava“ tetka Zoke. 

– U redu je za to tetka. Mogu da Vam budem tetka – rekla je ljutito Zorica, a Dejan Petrović dodao da će sad teško da se „izvadi“. Takmičar je pokušao da joj objasni da u KUD-u čiji je član, ima jednu tetka Zoku koja je lepa, ali ne peva kao Brunclik. 

– Sve je dobro dok mi nije rekao baba Zoka – dodala je pevačica, nakon čega su svi u studiju prasnuli u smeh. 

Nakon što je takmičar otpevao Kemalov hit, Zorica je imala jasan komentar.

Ja neću da Vas kritikujem, da Vas hvalim jer ste sve o sebi rekli. Ali ako Vam pevanje ne bude išlo na duže staze, nemojte se manuti voditeljstva, tu ste takav forator, da reči nemam – odlučno je rekla Zorka, pa ga zamolila da zapeva na suvo njen hit, kako bi mu oprostila ono „tetka“.

Nakon što je to uradio, tetka Zorka mu je oprostila, a takmičar je uz aplauz i smeh publike ispraćen iz studija. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić