Login/Registracija

Tajze otkrio kako je Popović oteo Brenu, Zijo mu poručio da je SVETSKI REKORDER

Njemu ni Sava ni Dunav nisu mogli ništa. Iako se dva puta davio u reci i to u istom danu, zatim bio nestašan i peo se gde god je video uzvišenje, Dragan Mirković iz Brčkog uspeo je da kasnije svu svoju energiju preusmeri na pevanje.  

Danas svoju sreću traži u šouu „Nikad nije kasno“, gde je stigao do trećeg kruga. 

– Daviš se dva puta dnevno, ti si svetski rekorder. Mada znam dosta ljudi iz Bosne koji su rasli na tim rekama, tamo nema ko nije padao u vodu. Izgleda da je to bilo čeličenje u odrastanju – konstatovao je Zijo Valentino nakon što je čuo Draganovu životnu priču, ali mu je interesantnija bila ona da je nastupao sa Lepom Brenom.

–  Brena je kao gimnazijalka radila sa mojim bendom, možda jedno dve – tri godine. Onda je Saša Popović s svojim bendom došao u Brčko i čuo nas u nekom hotelu – rekao je takmičar, na šta se Goca Tržan nadovezala. 

– Znači Popović je od vas oteo Brenu. Opasan je, on je nju namazano snimio. Ne verujem!

U takmičenju veterana Tajze se predstavio evergin pesmom „Lola“, koja je sve u studiju i raznežila i razdrmala. 

Goca je otkrila da joj je ovakve numere pevao otac i da postoji šansa da ga prijavi za ovo takmičenje. 

– Mnogo ste slatki, vi toliko uživate dok pevate. Danas je veliki luksuz kad radite ono što volite – rekla je pevačica, dok je Vanja Mijatović dodala da voli kad neko ima setu u glasu, kao što je slučaj sa njim.

– Toliko mi je lep vaš vokal, miluje. I energični ste veoma, ko bi rekao da imate 65 godina?!

U revijalnom delu Draganu se na sceni pridružio Zijo sa kojim je u duetu otpevao pesmu“Jedina moja“ od „Divljih jagoda“. 

– Fenomalno. Tajze, verujem da ti je posebno zadovoljstvo što nastupaš sa velikim rokerom- rekao je Žika, a takmičar je odgovorio da mu je bila velika čast. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić