„Svi su bili smrtno zaljubljeni u njega, bio je ružan, ali neodoljiv“ Veteranka otkrila sve tajne poznanstva sa najvećim šmekerom na estradi

0909

Nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“ Mima Šijački nedavno je izdala pesmu zanimljivog naziva „Ne budi gad“, a prisetila se i perioda kada je kao tinejdžerka peval u Dubrovniku rame uz rame sa velikom hrvatskom muzičkom zvezdom Oliverom Dragojevićem.

Strašno mi je žao što više nema Olivera Dragojevića. U grupi „Kaštelani“ koja je svojevremeno bila Oliverova predgrupa pevala je jedna devojka koja je ostala trudna, ima je neku komplikaciju i nije mogla da ide na turneju, pa sam je ja zamenila – rekla je Mima i otkrila kako je izgledala saradnja sa velikom muzičkom zvezdom:

To je bila moja drugarica Đurđa. Sećam se poslali su na plažu neke klince da bi Oliver čuo kako pevam i da bi utvrdio da li ja to mogu. – prisetila se veteranka i otkrila da su žene za Dragojevićem naprosto ludele.

-Odmah sam sve otpevala što treba i bili smo bek vokali i predgrupa. Oliver je bio čaroban, svi su bili zaljublčjeni na smrt u njega jer je bio neodoljiv. Čovek koji nije lep, koji je najšarmantniji, najbolje peva i koji nas je sve očarao. Bila sam klinka tada, zaljubljivala sam se na svakih pet minuta, pa sam tako naravno simpatisala i Olivera.

980

Mima je uz Olivera i ostale poznate pevače obišla mnoge krajeve, proživela mnoge lepe trenutke, ali nikada nije imala dovoljno veliku ambiciju da i sama postane muzička zvezda, a sada je otkrila i zbog čega je to tako.

123

Imali smo mnogo anegdota, zajedno smo obišli ceo jadran sa Mišom Kovačem i Josipom Lisac. Nisma bila nikada dovoljno ambiciozna osoba, jednostavno nisam bila sprtemana da gazim sve na putu do uspeha. Kada sam se zaljubila u svog supruga, Jugoslava, više me ništa nije zanimalo. Kasnije je na svet došla i ćerka Bojana i tako, život brzo prođe, uhavtite svaku priliku – iskreno je odgovorila veteranka.

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: I.Grk