Login/Registracija

Svi je znaju kao Slađu Allegro, ali evo šta pevačici piše u LIČNOJ KARTI

Spisak javnih ličnosti koji se tokom godina na sceni predstavljaju svojim umetničkim imenima je zaista dugačak, i publika često nema predstavu o tome kako se oni zapravo zovu i prezivaju.

Pevačica Slađa Allegro svoj nadimak je dobila zbog istoimenog benda u kome je bila glavni vokal, ali je i nakon mnogo godina od izlaska iz grupe i samostalne karijere, ljudi i dalje tako oslovljavaju.


– Pa to je prepoznatljivo, i normalno je da me publika, novinari i ostali tako zovu i tako potpisuju kada negde gostujem ili pevam- rekla je Slađa pa otkrila šta joj zapravo piše u ličnoj karti.

Moje devojačko prezime je Vujičić, to je bilo pre, a sada kada sam udata sam Slađana Dragaš, to mi piše u dokumentima. Mislim da većina ne zna kako se ja prezivam, ali Bože moj- istakla je pevačica.

Podsećanja radi, Slađa je već godinama udata za Zorana Dragaša sa kojim je u braku dobila ćerkicu Milu, a često na društvenim mrežama pokazuje pratiocima kako izgledaju njihovi porodični trenuci u kojima uživaju svo troje.

POGLEDAJTE I:

Slađa Allegro „Muža mi je donela POPLAVA“

Slađa Allegro javno isprozivala Tijanu EM, usledio NIKAD BRUTALNIJI odgovor

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac