Login/Registracija

SVEČANO I U MIRU: Veterani pokazali prazničnu trpezu na Badnji dan, pa raznežili porodičnim fotografijama

U susret najradosnijem Hrišćanskom prazniku, kao sav običan svet i mnogi pevači jutros su poranili po badnjak, čime su se pohvalili na društvenim mrežama. Izutetak nisu ni nekadašnji učesnici šoua „Nikad nije kasno“ koji su na Badnji dan podelili najlepše fotografije iz svog doma i pokazali kako se pripramaju za Božić. 

Raskošnu i prazničnu trpezu prvi je po pokazao Paja Srdanov iz Panačeva koji je iskoristio priliku da svim vernicima čestita Badnji dan i Božić.

– Želim vam zdravlja, sreće, ljubavi, vere, sloge, božijeg blagoslova, pokajanja i mnogo dobrih dela. Mir Božiji, Hristos se rodi – poručio je Paja, dok je njegova koleginica Maja Marinković podelila najlepšu fotografiju iz Vrnjačke Banje. 

– Srećan Badnji dan žele vam Angelina, Nikola, Dejan i Maja – poručila je nasmejana porodica Marinković.

Poštujući tradiciju i običaje, članovi porodice Zorana Đuranovića Đuze poranili su po badnjak, a zatim  se sa najmlađim naslednikom i unukom uputili na jutarnju liturgiju. 

– Srećan Badnji dan i Badnje veče, draga familijo, kumovi i prijatelji. Svako dobro želi vam porodica Đuranović – stoji u opisu fotografije koja je raznežile mnoge Đuzine pratioce. 


I Tatjana Jovanović pokazala je kako izgleda priprema praznik u Šapcu. Ona je prvo sa sinom otišla po Badnjak, a zatim su u jednom kafiću napravili kratki predah. 

– Proleće pred Božić – napisala je Tanja u opisu fotografije sa sinom. 

I u Crnoj Gori obeležava se najradosniji hrišćanski praznik, a delić atmosfere iz svog doma podelio je i Milan Rili koji je na sinom zasvirao gusle. 

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić