Login/Registracija

Sve raznežio OVIM HITOM, pa zaplesao sa suprugom NA SCENI: Žiri shvatio da je ova momčina VELIKI EMOTIVAC

Zoran Stefanović Džigi svakako je jedan od takmičara koji su na publiku ostavili odličan utisak kada je reč o pevanju, šarmu ali i neobičnoj životnoj priči.

Međutim, Žika Jakšić još odavno ga je posavetovao da povede računa i o fizičkom izgledu te ovog puta uputio par reči i njegovoj supruzi koja se stigla u podršku.

– Ej, vidi da počneš malo manje da mu sipaš hranu, ne mora baš uvek puna kašika– našalio se on.

Ali kada neko ima glasčinu kao Džigi, izgled definitivno pada u drugi plan, a i u petom krugu je opravdao poverenje žirija i publike te sve obradovao velikim hitom “Ja te volim“ Lea Martina.

– Mnogo volim Lea i njegove pesme. Pesma je posvećena svima koji vole, koji su voleli i koji će tek da vole- rekao je Zoran pred svoj nastup.

Najemotivniji deo nastupa bio je kada mu se na sceni uz ovu prelepu pesmu pridružila supruga te su zajedno zaplesali u zagrljaju.

– Doneo si ovu pesmu na potpuno svoj način kao i uvek. Dopada mi se to jako i ova pesma mu je bila posebno važna zbog supruge i osetio se taj lagani nemir u glasu tako d aodao si nam još jednu tajnu, da si veliki emotivac- rekao je Mare

.- Bravo Džigi, vau! Pratim te od početka i uvek imaš posebnu interpretaciju za svaku pesmu. Ovo je bio spektakl tačnih nota, emocija i divne energije- dodala je Tijana.

– Čestitam na odabiru pesme, kojom si me vratio u srećne dane kada s epoštovala ovakva muzika. Odličan si pevač i drago mi je da sam te čuo– zaključio je Željko.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac