Login/Registracija

Sve puca od emocija: Aleksandra se nakon porođaja vratila u punom sjaju: „Sada si još lepša“

Večeras su u duelu nastupile dve talentovane dame Aleksandra Kežić i Aleksandra Saška Rakonjac, a samo jedna je uspela da sebi obezbedi direktan prolazak u naredni krug takmičenja.

Aleksandru Kezić upoznali ste još tokom prethodne sezone, a nakon što je saznala da očekuje prinovu morala da napusti takmičenje. Sada je hrabro odlučila da nastavi tamo gde je stala.

Ona je stigla do četvrtog kruga, tada je saznala da je trudna i onda je u dogovoru sa produkcijom napravila pauzu u takmičenju.

Aleksandra Saška Rakonjac profesorka je engleskog jezika, a živi u Bijelom Polju. Konačno je skupila hrabrosti da se pojavi u emisiji “Nikad nije kasno“ čime je već ispunjen deo njenog sna. Muzički talenat nasledila je od oca koji je bio veoma popularan u Bijelom Polju, a ujedno i osnivač prvog džes sastava na ovim prostorima. Aleksandra priznaje da je mišljenju okoline robovala dugo godina, a poznato je i da je ujna popularnog Isaku Šabanoviću.

Sada priznaje da joj više do toga nije stalo iako je svesna da će ljudi pričati i nakon njenog pojavljivanja u šou veterana.

Večeras je prva nastupila Aleksandra Rakonjac koja je bez trunke treme veoma energično otpevala „Holding Out fot the Hero“.

-Prvi put smo čuli ovu pesmu u emisiji, a to nije sučajno. Sve vreme se puca u visine i vi ste to odlično otpevali, o emocijma neću ni da pričam – istakao je Mare, a na njegove reči se nadovezao i Bora koji je zaključio da je takmičarka pesmu oduvala.

Aleksandra i bend su sašili ovu pesmu, bravo, sasvim profesionalno.

Mira je komplimentirala kandidatkinjii.

Svak čast, dominirala si, od treme nije bilo ništa. Pokidala si na sceni– zaključila je pevačica.

Na scenu je zatim izašla i Aleksandra Kežić koja je večeras zapevala „Bižuteriju“.

Odličan izbor pesme, sjajno otpevano i nemam zamerke – rekao je Bora, a slično mišljenje iznela je i Mira Škorić:

-Toliko je stabilna kao da je snimala kod Mareta u studiju, savršeno. Savetujem ti da snimaš ovakve pesme.

Mare je u svom stilu dao simpatičnu opasku.

Siguran sam samo da će u ovom duelu proći Aleksandra to je jedino sigurno, još lepše i sigurnije izgledaš sada na sceni. Svaka čast.

Nakon glasanja dalje se direktno plasirala Aleksandra Kežić, dok za fantastičnu Aleksandru Rakonjac možete glasati preko Fejsbuk stranice „Nikad nije kasno“, a mi joj želimo puno sreće.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk