„Suze su mi krenule“ Danijela Komljenović se rasplakala, a nastup Petra Spasojevića je potpuno razoružao: „Bila sam srećna što sam sa njim“ (VIDEO)

petar 1

Čast da svojim glasovima poslednji prenesu emocije publici u poslednjoj emisiji četvrtog kruga muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ pripala je Danijeli Komljenović i Petru Spasojeviću a nakon sjajnih izvođenja autor i voditelj emisije Saša Jakšić Žika odlučio je da napravi presedan i da oba takmičara prođu u sledeći krug.

-Još uvek ne mogu da verujem, suze su mi krenule od sreće – rekla je Danijela ganuta ovim Žikinim gestom, a s obzirom da se našla u duelu sa Petrom koji peva sa velikim srcem, mnogi su se pitali da li je bila u strahu što će uskrstiti glasove u duelu baš sa njim.

IMG 1941

-Ne, nimalo nisam bila uplašena, jer je on čovek sa dušom i on to radi iskreno. Obožavam da ga slušam i bila sam srećna što sa njim jer je divan čovek i duša od osobe – priznala je Danijela.

Petar je uputio niz komplimenata svojoj koleginici a nakon maestralnog nastupa koji je još jednom sve ganuo u studiju, otkrio je i odakle crpi inspiraciju za tako bravurozna izvođenja numera na sceni, poput pesme „Beautiful Maria“ iz filma „Kraljevi mamba“ koju je otpevao u poslednjoj emisiji četvrtfinala.

IMG 2021

-Kad sam odgledao film jednostavno sam morao da napravim svoj tekst na tu pesmu. To mi je bilo nešto što sam morao da uradim. Trajalo je otprilike dve nedelje dok ga nisam napravio, a sada nisam otpevao celu pesmu u smislu teksta, kako ne bi bilo predugo. Ali to je pesma koja je mene inspirisala strašno -ispričao je Petar koga su prozvali „srpski Sinatra“.

Takmičar je otkrio i da sebe nije video u polufinalu.

-Nisam mogao ovo ni da zamislim. Računao sam da ću biti do druge, eventualno treće emisije i gotovo. U suštini nisam mnogo ni razmišljao na tu temu dokle bih mogao da stignem u ovom takmičenju, ni sad ne znam da li ću da dođem do finala – iskren je Petar, a Danijela je sigurna da već vidi Petra u završnoj emisiji.

-Doći ćeš do finala, sigurno – rekla je Danijela svom kolegi i otkrila svoje ciljeve u vreme prijhavljivanja za takmičenje.

DANIJELA KOMLJENOVIC 42 GOD. SESVETSKI KRALJEVEC 14

-Nadala sam se da bar prvi krug prođem. Presretna sam i hvala svima koji me podržavaju – rekla je i potom otkrila šta joj je bilo najveće iznenađenje do sada:

-Najveći mi je šok bio kada me je prvi put pozvao producent emisije Ivke i rekao mi da sam pozvana – rekla je Danijela.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 1

Ceo razgovor sa Danijelom Komljenović i Petrom Spasojevićem pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković