Login/Registracija

STRUMICA protiv SARAJEVA! Neizvesno glasanje zbog vanserijskih talenata! (FOTO)

Prešli smo polovinu emisije, i stigli do trećeg duela za večeras, koji su činili Igor Angelov (45) iz Strumice i Avdo Halilović Bato iz Sarajeva.

Igorova podrška večeras je nažalost izostala zbog nemogućnosti dolska iz Makedonije zbog korona virusa, a Avdova podrška kao i uvek bila je njegova supruga.

Ona je Žiki ispričala da su iz neobodera od 17 spratova u Sarajevu prešli u Novi Sad u kuću sa dvorištem: ,,Ja sam odrsala u Sarajevu, ali ova tišina mir, priroda i ptice se ne mogu kupiti“.

Prvi je nastupio Igor i pevao nam veoma zahtevnu i lepu pesmu “Sinoć nisi bila tu“ Zdravka Čolića, a za vreme nastupa Žika i Dragana, Avdo i njegova supruga, plesali su sve vreme.

,,Mnogo ubavo“ bio je komentar Enesa Begovića nakon Igorevog nastupa a Goca je priznala da joj je neprijatno da komentariše tako muzikalne ljude pa samo dala: ,,Ne mogu da mudrujem, sjajan si bio brate moj“.

,,Najbolji nastup do sad Igore ubedljivo“ rekao je predsednik žirija Mare.

Red je došao na Batu Halilovića, koji je pevao pesmu “Pariške kapije“ Harisa Džinovića, a sve vreme tokom nastupa pevao je supruzi za koju je uvek govorio da mu je najveća podrška.

Kada se nastup završio publika je gromoglasno aplaudirala i zviždala, očigledno oduševljena, a ništa manje oduševljenje nije pokazao ni žiri.

,,Sviđa mi se što nisi vikao na nas. Jer to rade pevači često kad pevaju ovakve pesme. Čini mi se da svim pesmama daješ notu starogradske muzike. Zbilja si bio fantastičan“ rekla je Goca.

,,Ptice i priroda su uticale izgleda na njega. Avdu znam jako dugo. Vrstan muzičar“ rekao je Enes a Avdo uzvratio komplimente.

,,Meni je fascinantno kako su na tvom biću trag ostavili svi gradovi u kojima si živeo. Ovo je prava pesma u kojoj možeš da pokažeš sve što umeš. Svaka čast“ komentarisao je Mare.

Avdo je dobio glasove od Enesa, Goce i publike, a Igor od Sofre i Mareta, tako da je sa rezultatom 3:2 Avdo prošao direktno dalje.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac