Login/Registracija

Stigla PRVA BEBA šoa “Nikad nije kasno“! Takmičarka na svet donela DEVOJČICU i dala joj moćno ime (FOTO)

Najlepše vesti jutros su na adresu naše redakcije stigle od strane učesnice takmičenja “Nikad nije kasno“ Alexandre Kežić, koja se po drugi put ostvarila u ulozi mame!


Alexandra je noćas u tačno 01:39 na svet donela devojčicu tešku 3650 grama, a ponosni roditelji odabrali su joj nesvakidašnje ime- Nika, što znači “boginja pobede“ i potiče iz staro-grčkog jezika.

Mama i beba trenutno se osećaju dobro a Alexandrin suprug i ćerkica Mia jedva čekaju da ih vide i dovedu kući kako bi zajednički uživali u ovoj radosti.

Podsećanja radi, Alexandra se u martu mesecu pojavila na velikoj sceni sa trudničkim stomakom, koji je do tada vešto krila, što je sve ostavilo prijatno iznenađene.

Tada nije želela da otkrije pol bebe ali sreću koju je osećala nije mogla da zadrži samo za sebe.

– Bili smo iznenađeni jer nismo planirali. Nisam to pričala, ali ja sam dva puta bila bolesna i to je nešto na šta nismo uopšte računali zbog mog zdravlja tako da kada su mi rekli da sam trudna bio je to pozitivan šok, ali trebalo nam je par dana da se to sve slegne– rekla je Kežićeva tada.

Kako je autor emisije Žika Jakšić znao da će Alexandrin termin porođaja biti uoči finala emisije, odlučio je da napravi presedan te omogući novopečenoj mami da nastavi sa takmičenjem u narednoj sezoni.

– Sad ću ja da ti kažem, prošla si ovaj krug! Nećeš biti na glasanju i siguran sam da radim dobru stvar. Ipak je takmičenje dobar put, tako da si prošla treći krug, a kad se porodiš pa sledeće godine kad mi prođemo treći krug, onda ti dođeš u četvrti ovde sa bebicom i nastaviš da se takmičiš. Je l’ može?- pitao je Žika dok je Aleksandra oberučke prihvatila predlog.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac