Login/Registracija

STIGAO NASLEDNIK: Andrija Milošević postao TATA, oglasio se i KUM: „SLAVLJE JE OGROMNO“

Verenica glumca Andrije Miloševića, Aleksandra Tomić, danas je na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime Relja. 

Kako saznajemo, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju odlično. Dečak je rođen sa 3 kilograma i 300 grama. 

Srećne vesti za Grand Online potvrdio je Andrijin kum, kompozitor Saša Milošević Mare kog je ova lepe informacija dočekala na Grandovom snimanju „Nikad nije kasno“. 

U meni je slavlje ogromno zaista. Ispunila nam se velika želja, rodio nam se Relja, to je to! – izjavio je s osmehom Mare i kao pravi kum častio kompletnu ekipu na setu. 

……

Podsetimo, Andrija Milošević kumovao je kompozitoru na intimnoj ceremoniji venčanja sa violinistkinjom Ksenijom Milošević, dok je mlada za kumu odbrala svoju drugaricu iz detinjstva. 

Andriji i Aleksandri ovo je prvo dete, a inače nasledniku su dali ime Relja koje je tradicionalno na ovim prostorima i datira vekovima unazad. Značenje istog je „onaj koji je vredan kao zlato“, „sjajan“, „onaj koji je pun energije“.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić