Login/Registracija

Stajlinzi kojima pomera granice: Ovako je Dragana Katić izgledala u spektakularnim finalima „Nikad nije kasno“ (FOTO)

Kada pomislite na damu sa stilom vrlo verovatno da vam prva na pamet padne voditeljka Dragana Katić koja je već godinama unazad zaštitno lice najemotivnijeg muzičkog šoua „Nikad nije kasno“.

O njenim savršenim stajlinzima i prirodnoj lepoti se veoma često govori i gotovo da nijedno snimanje emisije ne može proći a da njena odevna kombinacija nije zapažena.

Međutim, spektakularna finala „Nikad nije kasno“ zaslužuju elegantne odevne kombinacije, a mi smo za vas izdvojili nekoliko Draganinih stajlinga kojima je milionski auditorijum ostavila bez daha.

Kraj prošlogodišnje, sedme sezone emisije „Nikad nije kasno“ Dragana je ulepšala svojom pojavom kada je na veliku scenu Granda ušetala u dugoj crnoj haljini.

„Manje je više“ je možda idealan opis voditeljkinih stajlinga. Damska punđa i crveni karmin upotpunili su njenu pažljivo odabranu odevnu kombinaciju.

Jedne sezone Gaga se odlučila za sličnu kombinaciju, ali ovoga puta bele boje. Mada i nežnije boje i tonovi voditeljki stoje savršeno.

Iako se moda menja, sudeći po fotografijama Dragana je uvek bila u trendu te je jedne godina za finale emisije obukla svilenu dugu haljinu i srebrnim detaljima upotpunila celu kombinaciju.

Fotke na kojima je furala svetliju i dužu kosu pravi su primer da lepoj ženi sve lepo stoji.

Ipak, jedne godine rešila je da neutralne boje zameni šljokicama i perfektno iznese atraktivnu svetlucavu haljinu sa šlicem.

Dok čekamo finale osme sezone i još jedan savršen stajling Dragane Katić, vi procenite koji vam je do sada broj jedan.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović