Login/Registracija

SREĆA JE NEOPISIVA Pevačica udala ćerku i podelila najradosnije vesti: „Jedva čekam“

Kažu da sreću treba deliti sa drugima kako bi se uvećala, a ovom parolom vodila se i nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Senka Panić, koja je za Grand Online potvrdila najlepše vesti.

Naime, pevačica je juče udala ćerku Sofiju i potvrdila najradosnije vesti- da će njena jedinica uskoro postati mama, a ona baka. 

Pevačicina mezimica je ušla u deveti mesec trudnoće, pa je svečana ceremonija venčanja održana samo u krugu najdražih u Beogradu, zbog čega pevačica nije prisustvovala ćerkinom izgovaranju sudbonosnog „da“. 

Umesto venčanice, mlada je zablistala u dugoj, roze haljini, dok je mladoženja odabrao klasično, teget odelo upotpunjeno bordo mašnom.

– Sofija i Stefan venčali su se samo u prisustvu kumova i bilo je zaista prelepo, svečano i romantično u isto vreme, uostalom vidimo po fotografijama. Inače, Sofija je ušla u deveti mesec, pa su zbog održavanja njene trudnoće svadbu odložili za neko drugo vreme kada će oboje moći da proslave svoju ljubav sa najdražima – priča Senka za Grand Online i ističe da joj odlazak mezimice iz kuće teško pao.

– Oni već godinu dana žive zajedno, tako da sam se navikla da više nije u mom domu. Naravno, bilo mi je baš teško kad je odlazila, ali to su normalne stvari, srećna sam zbog njih – kaže pevačica i otkriva da je Sofiji termin krajem avgusta.

Pol bebe odavno znaju i obe porodice ne mogu da dočekaju da prinova dođe na svet, pogotovo Senka koja će u 51. godini postati baka. 

– Najiskrenije, jedva čekam da postanem baba, baka, kako god, uloga je ista. Čekamo dečaka kom su roditelji već smislili ime. Biće Rastko i sigruno će biti mezimac i u našoj i u mladoženjinoj porodici, budući da je prvo unuče svima. Ja se jako radujem i ne mogu da dočekam da Rastka uzmem u naručje – s osmehom kaže Senka

Ekipa redakcije čestita novopečenim mladencima i želi im puno sreće u zajedničkom životu. Sigurni smo da će maleni Rastko dolaskom na svet uskoro porodici Panić i Danilović doneti radost i neopisivu sreću.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić