Login/Registracija

Srbin iz Kanade oduševio pevanjem, a kad je rekao da proizvodi vina Žika mu poručio: Nema šanse da pobediš moje iz Župe (FOTO)

Veče je otvorio Dragan Marković koji je rođen u Užicu, a došao je iz Vankuvera. U Kanadi je dugo radio kao finansijski savetnik, a muzika je uvek bila njegov lek za dušu. Kao jedan od najtežih trenutaka u životu naveo je nezgodu u kojoj je polomio vrat i zbog toga jedno vreme nije mogao da svira klavir i da peva. Pošto se Dragan bavi i proizvodnjom vina sa prijateljima, Žika ga je pitao kako uspeva grožđe u Kanadi koja nema pogodne vremenske prilike za to. 

„Uvozimo grožđe iz Vašingtona iz Kalifornije i onda u Kanadi pravimo vino“, objasnio je Dragan i predložio degustaciju i njegovog i vina „Nikad nije kasno“ da vide koje će da pobedi. 

„Nema šanse niko da pobedi župsko vinogorje i grože iz mog kraja. Možeš da ga uvoziš odakle hoćeš ali ovo je 100 posto bolje“, tvrdio je Žika i nasmejao publiku. Dragan je iskoristio priliku da prenese reči njegove supruge kojoj je jako drago što je Sanja Kužet u žiriju, a Žika se našalio da je možda ljubomorna. 

Posle šale i smeha takmičar je otpevao numeru „Uspomene“ u kojoj je publika uživala, a mnogi parovi su zaplesali. 

„Dragane kod vas se vidi i oseća da vama muzika teče kroz vene. Hvala vam za ovo izvođenje jer je ovo pesma koju ja mnogo volim. Podsetili ste me na moje početke i moj prvi nastup sa grupom „Legende“. Srećno u daljem takmičenju“, poručila je Jelena Mihailović. 

„Kad bi vas Daša čuo mislim da bi vaša žena poludela jer bi vas zadržao u Srbiji da pevate sa „Legendama“, poručio je Sanja Ilić. I Sanja Kužet je potvrdila da je Dragan na pravom mestu jer je pevao umilno i veoma lepo. 

Foto: D. Milošević,
Autor: A. Bakić