Login/Registracija

Spoj koji je raznežio Žiku Jakšića, Milica i Sergej ostavili sve bez reči: „Oraspoložili ste me, to je najiskrenija emocija“ (VIDEO)

IMG 1476 1

Na veliko iznenađenje mnogih, ovonedeljnu emisiju „Nikad nije kasno“ otvorili su Sergej Ćetković i Milica Todorović i to na maestralan način, izvodeći pesmu „Stranac u noći“ Masima Savića.

Ovaj spoj iznenadio je i oduševio gledaoce popularnog takmičenja, ali i ekipu koja godinama realizuje najemotivniju emisiju.

-Posle ovog dueta mogli biste da razmislite o nekom zajedničkom – poručila je voditeljka Dragana Katić nakon nastupa i dodala da su Milica i Sergej zaista na najlepši način otvorili emisiju „Nikad nije kasno“.

IMG 1472

Svoje oduševljenje ovim spojem nije mogao da sakrije ni autor emisije Žika Jakšić koji je javno izrazio zahvalnost za emociju koja je vladala na sceni i u studiju.

Počeli smo najiskrenijom emocijom, a najzaslužniji za to su Milica i Sergej. Mene ste oraspoložili i ponosan sam što ovde dolaze ljudi kao što ste vas dvoje – zaključio je Žika, a vi u videu ispod poslušajte kako su Sergej i Milica uživo izveli hit pokojnog Masima.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić