Login/Registracija

SPEKTAKL U NAJAVI, ŽIRI NA TEŠKIM MUKAMA: „Mene ste bacili na sedmo nebo“ (VIDEO)

Publika će večeras uživati u petoj emisiji osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Šest neverovatnih takmičara će prvi put stati na veliku Grandovu scenu, a žiri će biti na velikim mukama da odluči ko ide u naredni krug takmičenja.

U sudijskim stolicama će večeras sedeti pevačica Tanja Savić, trubač Dejan Petrović i naš predsednik Saša Milošević Mare koji će veteranima biti porška da prevaziđu tremu, ali će im dati i neke savete koji će im sigurmo biti od pomoći tokom takmičenja.

Profesorka iz Crne Gore će po prvi put ostvariti i svoj životni san. Zakleti roker koji se godinama bori sa velikom tremom će pokazati svima da je došlo njegovih pet minuta. Najstariji učesnik će svojim pevanjem hipnotisati sve i izazvati suze, dok će učesnica iz Zagreba oduševiti mnoge nesvakidašnjim fizičkim izgledom.

Žiri je i ove subote ostao bez reči kada je u pitanju pevanje naših kandidata, a neko je ostao čak i hipnotisan pevanjem naših takmičara. Takođe, pojedini članovi žirija nisu mogli da sakriju emocije:

Moram da vam kažem da ste vi jedan pevački čarobnjak – rekao je predsednik žirija, a na to se odmah nadovezao Dejan Petrović.

-Toliko emocije i toliko ljubavi u pevanju, mene ste bacili na sedmo nebo.

Ovo je samo mali deo onoga što vas čeka u večeras od 21 čas na Prvoj televiziji u petoj po redu emisiji osme sezone „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte video:

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: A. Milinković