Login/Registracija

Spasla je u NAJTEŽEM TRENUTKU ŽIVOTA: “Da nije bilo nje, ne bi došlo do mog učešća ovde“ (VIDEO)

Alexandra Kežić (42) iz Austrije, po struci inače menadžer u marketingu, za sebe kaže da je već pevač u penziji, jer je muzikom počela da se bavi još kao dete.

Nakon svega što joj se dogodilo u životu, zahvalna je što danas može da nastupi na velikoj sceni ovog šou programa, do koga ne bi došla da nije bilo dragih ljudi.


– Da nije bilo moje prijateljice ne bih bila ovde. Ona me je u teškom razdoblju u mom životu prošle godine nagovorila da se prijavim. Rekla mi je “Ako ti nećeš, ja ću te prijaviti“– ispričala je Aexandra za naš portal.

Emisiju “Nikad nije kasno“ gledali su skoro svi u njenom okruženju, dok je ona počela da je prati tek od nedavno- Roditelji, sestra, prijatelji, svi su gledali od rve sezone, a ja sam počela tek prošle godine. Mislim da će biti svakakvih reakcija ovde na moje pojavljivanje- kaže Kežićeva.


Takmičarka ne sumnja da će joj ovo učešće promeniti život i kako kaže, raduje se svemu što predstoji- Mislim da da moj najuži krug ljudi želeo jako da mi se nešto lepo desi.


Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac/ I. Ankić