Login/Registracija

SPASIO BRAK pojavljivanjem u takmičenju, a sad se svi pitaju: „Da li je ovu pesmu posvetio ženi?

Muris Alihodžić Nune (70) iz Zenice ostaće upamćen u ovogodišnjoj sezoni šoua „Nikad nije kasno“ kao najposlušniji suprug, ali i takmičar sa specifičnim muzičkim stilom. 

To je još jednom dokazao u polufinalnoj emisiji u kojoj je ispričao kako se od samog upoznavanja sa Azrom trudio oko nje, kao i da je još u ranoj mladosti bila „tvrd orah“. Inače, nakon dugogodišnjeg braka, njegova supruga i on napravili su petogodišnju pauzu, a kao uslov za pomirenje supruga mu je navela učešće u takmičenju veterana. 

– Drago mi je što vas je ova emisija ponovo spojila i što je Azra od početka takmičenja tvoja najveća podrška  – konstatovao je Žika Jakšić, a zatim su joj zajednički uputili poseban pozdrav, jer je i ove nedelje bila najveći oslonac Nunetu. 

Kako je skoro sve numere koje je izvodio tokom takmičenja pevao isključio supruzi, tako je i u polufinalu maestralno izveo zahtevnu pesmu „Ljubav je samo reč“ od Zdravka Čolića, ali je ovoga puta imao i pratnju gudača, što je dodatno doprinelo fantastičnoj emociji u studiju. 

Murise, generacijo moja, šta je sedam banki, ništa, je l’ da? Ovo je bila zahtevna pesma i zvučala je sjajno – poručio mu je Mile Kitić, nakon fenomenalnog nastupa, dok je Biljana Marković dodala: 

Uživala sam u svakom tonu, čestitam Vam na dosadašnjem plasmanu, veliki je uspeh stići do polufinala!

Saša Milošević Mare nije mogao a da ne prokomentariše sve dosadašnje Murisove interpretacije koje su kroz celu sezona razgalile publiku.  

– Muris je iskoristio svoju priliku u ovom polufinalu i dodao još jednu perlu na toj divnoj niski njegovih nastupa. Mislim da će svi njegovi nastupi dugo da se gledaju i da će mnogi da nauče mnogo. Ima svoj stil i sve vreme je dosledan sebi i mogu samo da mu čestitam – rekao je Mare. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić