Login/Registracija

ŠOK NA SCENI! Žiku Jakšića JURILI DANIMA, pa upali u sred SNIMANJA EMISIJE (VIDEO)

Druga emisija nove sezone takmičenja “Nikad nije kasno“ donosi neočekivane događaje, zanimljive priče i do sada nepoznate pesme za dobro poznatu ekipu.

Dobrodošlicu na veliku scenu kandidatima će kao i uvek poželeti Dragana Katić, dok će Žika Jakšić od članova njihove porodice i prijatelja pokušati da sazna što više.


Iako uvek zabavna, ova emisija u jednom trenutku pretvoriće se u pravu noćnu moru za njenog autora s obzirom da je u sred emisije upao poštar koji je imao zadatak da uruči pismo Žiki.

– Prijatelju moj, deset dana ja tebe jurim. Saša Jakšić, je l’ tako?- pitao je simpatični poštar voditelja emisije koji prvobitno nije želeo da primi koverat.


– Evo snimite- pokazivao je Jakšić pošiljku u kameru, pa nastavio:

– Za ovo me je jurila milicija!


Samo koji minut kasnije, ispostavilo se da je poštar ujedno i jedan od novih kandidata te se nakon obavljenog poslovnog zadatka prebacio na scenu gde je zapalio masu jednim stranim hitom.

Još jedan neverovatan nastup priredila je šarmantna plavuša, koja je zbunila članove žirija pesmom na mađarskom jeziku, što do sada nismo imali prilike da čujemo u takmičenju veterana.


I mada je niko ništa nije razumeo, njen glas i scensko ponašanje bili su dovoljni da Uroš Živković, kao ovonedeljni član žirija, bude fasciniran.

– Lepo, otmeno i pofesionalno– sa osmehom je poručio mladi pevač.


Laka na komplimentma bila je i glumica Jovana Cavnić, koja će u ovoj epizodi takođe ocenjivati veterane.


– I nek od noćas zaživi izreka: “Ovako se peva u Crnoj Gori“– iz srca je rekla Jovana.

Još mnogo uzbudljivih događaja, sjajnih pesama i neverovatnih priča veterana saznaćete u novoj epizodi već u subotu od 21 čas na Prvoj televiziji, a do tad zavirite u video ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac