Login/Registracija

Smetaju joj predrasude o pevačicama! Želi da pokaže da nisu sve promiskuitetne

Suzana Stamenković(42) iz  Beograda imala je tu priliku da probije led u večerašnjoj emisiji.

Takmičarka kaže kako je njena porodica uvek bila muzikalna, ali da se niko nije profesionalno bavio muzikom što je i nju sprečavalo da se ranije oproba u tom poslu.

Pevanjem sam počela da se bavim tek nakon udaje, na insistiranje mog supruga– priznala je Suzana.

a6550e4d944ae2bae74852f9ee9403ac5146c1fc

Navodi da su joj uvek smetale predrasude o pevačicama i smatra da pevanje ne iziskuje uvek nešto neukusno i provokativno već da to mogu biti i normalne žene koje imaju porodicu.

Ne mora pevačica uvek da bude u mini suknji, i ako je prezgodna prelepa i mlada i prelepo peva ne znači da je promiskuitetna i da ima zadnje namere- objasnila je Suzana.

Nakon smrti oca pre tri meseca, odlučila je da se pojavi na ovoj sceni jer zna da bi to njen otac sigurno želeo i smatra de je samo pojavljivanje u emisiji veliki uspeh.

Večeras joj je podršku u studiju pružio suprug, a ona nam se predstavila pesmom „Ako nikada“ koju izvodi Aleksandra Radović.

Nakon izvođenja pesme, prvi joj se obratio Daša- Suprug je bio u pravu kada te je pogurao da se baviš muzikom. Imaš taj moćan glas i još uvek možeš mnogo toga da uradiš.

Jako lepo izgledate na sceni što je važno za ovaj posao, pevanje je bilo moćno i hrabro mislim da se možda dobro snalazite i u narodnim pesmama kao da sam na trenutke čula neke trilere ali to ćete tek imati prike da pokažete– pohvaila je Sanja.

Mare se složio sa ostalim članovima žirija i uputio jednu dobronamernu kritiku

Ipak ćeš morati da pokažeš malo bezobrazluka. Od tvog vokala može svašta da se napravi, čuo sam imalo treme u glasu a to ti savetujem da sledeći put ostaviš ispred– bio je iskren predsednik žirija.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić