Login/Registracija

ŠMEKERI od malih nogu: Lidija Vukićević podelila SLIKU SA SINOVIMA STARU PREKO 20 GODINA ( FOTO)

Popularna glumica, Lidija Vukićević, poprilično je aktivna na društvenim mrežama, gde najviše objavljuje svoje fotografije. 

Ipak, poslednjom fotkom raznežila je sve pratioce jer je u pitanju stara fotografija sa njenim sinovima.

Naime, slika je stara više od dvadeset godina, a Lidija je i nakon porođaja sa drugim sinom blistala.

– Vreme ne merim po tome koliko su porasli, nego kakvi su ljudi izrasli. Mama– stoji u opisu ove objave koju su preplavili pozitivni komentari.

 „Mama je rodila ljudine“, „Najčistija ljubav koja postoji“, „Najvrednije što postoji“, „U predivne ljude su izrasli“ samo su neki od reči hvale ispod ove uspomene.

Podsećamo, Lidija je sinove dobila sa bivšim mužem Mitrom Mrkelom. Stariji sin, Andrej je nalsedio oca i bavi se fudbalom, dok je David pilot, a njeni naslednici važe za velike zavodnike.

 Nakon razvoda sinove je podigla sama, a kako kaže izraz samohrana majka nije podnosila.

– Sama sam vaspitavala decu. Apsolutno sam im i jedan i drugi roditelj. Ne kažem da se moj bivši suprug nije bavio njima. Naravno da jeste, ali je drugačije meni jer živim s njima sama poslednjih 17 godina. Andrej je bio u prvom razredu osnovne, a David je imao tri godine kada smo se razveli. Ne podnosim izraz samohrana majka. I ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve – rekla je Vukićevićeva svojevremeno.

POGLEDAJTE I 

On je bio muž Lidije Vukićević sa kojim ima dva sina, a evo kako izgleda danas! (FOTO)

NIJE ŽELELA DA BUDE GLUMICA: Lidija Vukićević otkrila kojim poslom je htela da se bavi!

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić