Login/Registracija

SMEH, SUZE I VRHUNSKA MUZIKA: Takmičari objasnili kako se bori za svoje snove (VIDEO)

Prošle noći imali smo priliku da vidimo četiri sjajna duela i ostam fantastičnih kandidata koji su publici i žiriju priredili pravi muzički ugođaj i veče za pamženje.

Vrhunske izvedbe naših veterana nisu ostavile ravnodušnim stručni žiri u kojem su pored Mareta bili Sanja Vučić i Saša Matić koji je imao težak zadatak da odluči i izdvoji ko će se od njih direktno naći u petom krugu.


Prve na scenu stupile su Dragana Stanić i Vesna Damnjanović, a simpatičan izbor njihovih pesama naveo je Žiku na tumačenje teksta zbog čega su svi u studiju plakali od smeha.

– Sa nestrpljenjem sam čekao treću strofu jer sam u prve dve shvatio, znači nju je nana pazila, gledala i čuvala, jer je tu bio neki Milan i on se motao oko kuće, ali nana nije dala, onda u trećoj strofi se desilo da je Milan našao neku drugu devojku… – pričao je Žika.

– Nisi razumeo, otišao je da sadi cveće na drugom mestu, a ovo je pesma o hortikulturi zapravo i ona ga zove i kaže „Dođi Milane moj nevene žuti“ – našalio se Mare.

– Sa nestrpljenjem čekao šta će da bude na kraju, nana je odobrila i rekla da može i ovamo da sadi cveće, i onda su se na kraju spojili i Milan je počeo da se bavi sa baštom. Važno je da je pesma imala srećan kraj i da je nana odobrila – rekao je Žika dok su svi u studiju plakali od smeha.


Glasove su ukrstili na velikoj sceni Tomislav Filipović i Slobodan Lukić koji su dali sve od sebe da ostvare svoje snove i približe se finalu.

– Kakav će ovo duel da bude, dva ozbiljna rokera, dragi gledaoci nadam se da uživete u ovoj radničkoj noći, danas je praznik rada, odnosno nerada i mi rado slavimo dan nerada, mi smo zaista vredni, ali danas je nedelja, a kao što i bog kaže, nedeljom odmaramo – počeo je Žika u svom stilu.

U duelu su se našle Slađana Lacku Sprirovski i Mirsada Mekić, a kao podrška sa njima u studio došla je i njihova porodica.

Ono što je sve iznenadilo je i to što je Sanja Vučić rekla da zna Slađaninog sina koji je takođe muzičar i bavi se modernijim muzičkim žanrom, te je tako Žika zamolio da mu nešto odrepuje zajedno sa Sanjom.


Kada su Sanja i Slađanin sin Dimitrije krenuli da repuju Žika se našao u čudu, a publika ih je nagradila gromoglasnim aplauzom.

– Inače se ovo svaki dan peva kod mene po kući, ja prvo nisam znao šta je, sad sam ukapirao. Moje ćerke ovo pevaju – priznao je Saša.

Slađana se predstavila pesmom „U sokaku komšija mi zrele šljive bira“, a u njenoj izvedbi svi su uživali.

– Moram da izvršim analizu ove pesme i zaključili smo kako je suptilno opisana ta ljubav između komšinice i komšije, ja mogu da zamislim kako su zajedno u jednom šljiviku. Vraćam se na sliku šljivika sa jedne strane komšija, a sa druge komšinica i onako se smeju jedno drugom i onda sukupe te šljive i odnesu u neki ambar i onda se lepo isčestitaju tu po ambaru – rekao je Žika i nasmejao sve u studiju.

Ukoliko ste propustili da pogledate ovonedeljnu epizodu „Nikad nije kasno“, pravi je trenutak da ispravite grešku jer je link cele emisije pred vama.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić