Login/Registracija

SLOŽNA I BOGATA PORODICA: Pevač priredio nezaboravan DOČEK za NASLEDNICU i SNAJKU (FOTO)

Paja Srdanov, pevač koji je svojim glasom godinama ulepšavao mnoge lepe trenutke i veselja brojnih porodica širom Vojvodine, nedavno je imao najlepši razlog za slavlje u svojoj familiji, rođenje osme unuke. 

Ponosni deda prošle nedelje objavio je da je njegov sin dobio devojčicu po imenu Sofija, a sad je sa svojim prijateljima i pratiocima podelio i najlepši trenutak, izlazak njegove snajke i bebe iz porodilišta i dolazak u porodičnu kuću u Pančevu. 

Cela porodica Srdanov, na čelu sa pevačem i njegovom suprugom Ljubicom, potrudila se da najmlađoj naslednici i snajki pirede nezaboravan doček, kakav i zaslužuju. 

Za ovu priliku potrudili su se da sve bude u roze nijansi, kako i dolikuje devojčicama, te su baloni i cveće bili samo deo specijalno dekorisanog doma za dolazak prinove. 

Osim svečane dekoracije, ponosni baka i deka darovali su mlade dame poklonima i buketom cveća, a zajednička fotografija srećne familije osvanula je na Pajinom Fejsbuk profilu i za kratko vreme pokupila mnogobrojne simpatije i komentare njegovih fanova i prijatelja.

„Svaka čast porodici Srdanov“, „Nema veće sreće od rođenja dece“, „Pajo, ti si najsrećniji i najbogatiji čovek“, „Kakav doček za Sofiju i snajku, prelepo“, neki su od komentara na fotografije koje je ponosni deka osmi put po redu podelio sa svojim pratiocima. 

Podsetimo, Paja i Ljubica u braku su gotovo četiri decenije. Venčali su se u 23. godini, a od početka zabavljanja znali su da će biti zajedno do kraja života. Danas mogu da se pohvale da imaju pravo bogatstvo koje osim četvoro dece, dva sina i dve ćeke, čine i osmoro unučića.

Kako je izgledala svadba ovog para pogledajte OVDE!

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić