Login/Registracija

SLAVLJE u domu Miloševića, Maretova supruga NADMAŠILA SAMU SEBE rođendanskom čestitkom

Miljenik žena ali i gledaoca emisije “Nikad nije kasno“ Saša Milošević Mare danas slavi 54ti rođendan povodom čega je na njegovu adresu stiglo na stotinu divnih poruka i čestitiki.

Ali ona najvažnija ipak je rezervisana za njegovu lepšu polovinu, suprugu Kseniju, koja je bez reči ali uz gomilu zajedničkih fotografija sa posebnim značenjem, pokazala kako se oseća povodom muževljevog rođendana.

U moru fotografija našle su se i one nešto starije sa njihovih bračnih početaka, zatim sa raznih proslava, letovanja i okupljanja, ali, najviše pažnje i slatkih komentara na račun fotki ovog para izazvala je ona na kojoj Ksenija peva Maretu.

“Predivni ste“, “Bože koliko ste lepi ovde“, “Šta li mu pevaš na uvce kad prede kao mačor?“ , samo su neki od komentara pristiglih na društvenim mrežama ispod serije fotografija koje je Ksenija okačila.

Kako i svake godine, Mare i ovog puta rođendan proslavlja daleko od očiju javnosti, na crnogorskom primorju gde poseduje kuću, jednostavno i bez pompe u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Foto: Z. K. Munja/ Facebook,
Autor: T. Bogavac