Login/Registracija

Slađa ZANEMELA u sred emisije, za sve OKRIVILA jednu osobu: „Gledam i NE TREPĆEM“ (VIDEO)

Svaki put kad najavljujemo emisiju „Nikad nije kasno“ volimo da kažemo da vas očekuje rolerkoster emocija. Upravo tom rečenicom i tvrdnjom možemo da najavimo i spektakularan završetak četvrtog kruga popularnog takmičenja u kojem će se u ulozi žirija osim Saše Miloševića Mareta, naći Slađa Allegro i Uroš Živković.


Talentovani veterani zaista će se potruditi da daju maksimum, izazovu emocije i borbom u duelima izbore svoj plasman za peti krug. Koliko je jaka njihova volja da se približe finalu govori i to što su pojedini bukvalno „izgarali“ na sceni. Tako je premijer žirija, u svom stilu prokomentarisao nastup jednog od njih i to upoređujući njegov nastup sa sagorevanjem goriva. 

– Ti si kao dizel, malo se sporiješ greješ, ali kako je išla pesma ka kraju, ti si došao na savršenu radnu temperaturu – prokomentarisao je Mare, dok je Slađa tokom emisije zbog talentovanih kandidata ostala bukvalno bez reči. 


Koliko su je ganule njihove životne priče, ali i glas govori i to što je jedva izustila da kaže koliko je opčinjena pevačima koji tek sad krče svoj put ka vrhu. 

– U vas se gleda i ne trepće – rekla je oduševljeno pevačica, koja je izjavila da je poput Žike Jakšića najemotivnija osoba na estradi i da olako pusti suzu.

– Kod mene je to normalno jer nisu suze samo kad je neka nesreća i kad je nešto loše, već i kada sam srećna, nostalgična i puna ljubavi. Kod mene je to stvarno normalno, tako da ako vam treba neko da ide sa vama i plače, ja sam tuNikad ne suzbijam svoje emocije, ponašam se u datom trenutku bez nekog merenja i proračunavanja. To sam prosto sam ja, ne možemo svi da budemo isti. Kome se sviđa sviđa, a kome ne, Bože moj, šta da radim, ne možemo svima da budemo dobri – rekla je nedavno Slađa.


Uroš je takođe bio očaran talentom takmičara, ali i repertoarom koji su odabrali za najgledaniju emisiju.

– Baš vam odgovara ovaj stil, kako kažemo mi pevači, lepo to crtate – rekao je kroz osmeh Živković.

Najavu nove epizode koja vas očekuje u nedelju, u 21 čas pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić