Login/Registracija

SLAĐA SPREMNA ZA PENZIJU? Osvrnula se na posao i porodicu, pa priznala: „Od onih sam što hoće sve“

Letnja sezona za pevače je na samom pragu, a to znači mnogo nastupa, putovanja i obaveza. Uz sve to Slađa Alegro priprema i nove pesme, te ne krije da joj nije ni malo lako da balansira posao i proodicu kojoj želi da bude maksimalno posvećena.

– Baš je teško da se sve postigne, a ja sam od onih koja hoće sve! I društvo, kuća, aprkić i film uveče, ma sve! Trudim se da ispoštujem sve segmenete stvarno, Treba da uđem i u studio da krenem da spremam nešto novo, baš ima lepih pesama koje sam već izabrala- iskrena je pevačica.


Najviše joj prijaju putovanja sa porodicama, a putem društvernh mreža uverili smo se da svaki slobodan trenutak koristi da poseti banju ili selo.

– Stalno mi negde zujimo, volimo da odemo kod babe u Foču, ja se tamo najviše odmorimo, ali i svekrva me baš pazi. Ništa ne radim, samo spavam i odmaram, pravo odmaranje! Ponekad se šalim i kažem kada će ta penzija, ali ne čekam jedva (smeh), to kažem kada sam umorna- našalila se Slađa.


Od samog početka svoje karijere Slađa je dosledna svom stilu, ali i saradnicima kojima je verna do danas.

– Došli smo skupa na ideju da napravimo saradnju sa nekim novim, sve se dešava u pravo vreme. Ja Šaranu beskrajno verujem iako smo poptpuno različiti. Jednostavno bitnoje da sa sardnivcima budete prvenstveno prijatekji da biste znali kuda ići- istakla je.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović