Login/Registracija

Skromno izašao na scenu, pa ZAPEVAO SUPRUZI: Za par sukundi OVIM POTEZOM oduševio žiri (FOTO)

Paja Srdanov (59) imao je impresivan nastup u šouu „Nikad nije kasno“ koji će se sigurno još dugo prepričavati. Naime, ovaj takmičar iz Pančeva prvo je skromno izašao na scenu, a potom je otkrio detalje svog života i priznao da je njegovo najveće bogatstvo upravo porodica kojoj je večeras i posvetio svoj nastup. Inače, Paja ima dva sina i dve ćerke, kao i unuke, a sa posebnim zadovoljstvom predstavio je svoju suprugu Ljubicu koja mu je bila najveća podrška tokom života i kojoj je na grandioznoj sceni i zapevao.

U takmičarskom delu otpevao je pesmu „Bez tebe je gorko vino“ od Duška Kuliša, a njegov glas podigao je publiku na noge i oduševio žiri, naročito nakon što je njegova supruga Ljubica izašla na scenu. Ono što je sve dirnulo jeste to što je Paja pevao Ljubici i to stihove koji oduševljavaju.

„Divno vas je videti zajedno. Ovo je slika koja treba da ode u svet“, prokomentarisala je Dragana Katić, dok je Žika Jakšić dodao: „Ljubav! To je to“. 

“Imali ste sjajno izvođenje ove pesme. Zaista sam uživao. Kako je pogled krenuo ka supruzi Ljubici, tako je intonacija došla na mesto. Kad ste imali za koga da pevate, to je bilo to. Divan spoj, čestitam”, prokomentarisao je Saša Milošević Mare.

“Činilo mi se da slušam nekog poznatog pevača narodne muzike”, rekla je oduševljeno Ana Sinicki, dok je Sanja Ilić pohvalio Pajin izgled, baš kao i izgled njegove porodice.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić