Sjajna epizoda iza nas: Vanserijski talenti, NEISPRIČANE ŽIVOTNE PRIČE, mnogo smeha i po koja suza (VIDEO)

Sinoćna emsija “Nikad nije kasno“ protekla je u znaku dobrog raspoloženja, vrsnih pevača veterana i uvek zabavnog žirija.

Maretu su se u stolicima žirija pridružili Neda Ukraden i Amar Gile, dok su podršku pevačima pružili Stefan Petrušić i Aleksandra Tadić Cipka.

32d7655d746a09720b079c9d25f7d51ad322fd50

Na samom početku emisije, o takmičarki Jadranki Kalinić gledaoci su saznali potresnu životnu priču, o kojoj učesnica nije želela da govori ranije- Izgubila sam dete i to je najteže što čoveku može da se desi. Zato sam postala anksiozna- priznala je ona i dodala da o tome nije želela da priča u prvom pojavljivanju, jer je došla isključivo zbog pevanja. Na sceni je briljirala , kao i do sad, ali je Saši Miloševiću Maretu ipak falilo nešto- Molim te da se sledeći put posavetuješ sa nekim oko pesama, jer ti to zaslužuješ.

Roker Igor Tadić još jednom je pokazao da je bez konkurencije kada je reč o ovom žanru muzike, a nakon takmičarkog, pa i revijalnog dela kada je glas ukrstio sa Nedom Ukraden, dobio je komplimente koji se jednom čuju- Najbolji si! Van svake serije!

Ceo studio na noge podigla je Mirjana Bajčić izvedbom pesme “Jugoslovenka“ u kojoj su joj se pridružili Stefan Petrušić i Milan Čolović, a Žika Jakšić izveo je deo svog odeljenja na scenu pa su svi zajedno zaigrali. Međutim, prva, takmičarska pesma, pojedine članove žirija ostavila je bez teksta- Ovo nikad nisam doživeo. Ježio sam se, plesao, čak mi je i suza pošla– bila je Giletova reakcija.

e2d65a4aed936b5a04971a5867c00ef81dab93e4

Da nikada nije kasno, pokazao je i Mita Rajić, penzioner koji se bavi pčelarstvom, a o čijem je pevanju i scenskom ponašanju, žiri imao samo reči hvale- Što volim kad je neko meraklija– rekao mu je Amar Gile vidno oduševljen.

Poslednji takmičar koji nam je pevao, Nedim Mujkanović Neno, imao je što šta da porazgovara sa žirijem, jer Nedu poznaje iz rodnog Sarajeva, a sa Giletovim roditeljima je nastupao po kafanama. Iako je pevanje primarna stvar zbog koje je takozvani Neno stao na scenu, Nedi Ukraden nije smetalo da “ukradu šou“ na par minuta i prisete se lepih vremena i života u Sarajevu.

b88990b7d2632b90b1f9139b3722337865f59494

Emisiju je zatvorio duet Stefana Petrušića i Aleksandre Tadić Cipke, a zatim je došao najteži deo- glasanje.

Stručni žiri odlučio je da dalje idu Igor Tadić i Mirjana Bajčić, dok je publika rekla da Mita Rajić zaslužuje četvrti krug, a Jadranka i Neno se nalaze na našem online glasanju OVDE.

cb2dbd744c95e97a8814d9f27e1fa81e97d716f2

Iskoristite priliku i glasajte za svog favorita, a ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju, pogledajte je na našem Youtube kanalu klikom na video ispod:


Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac