Login/Registracija

Sinoćni kandidati spremniji nego ikada, evo kako je izgledala borba za ostvarenje njihovih snova

Ove nedelje nastvljamo sa drugim krugom takmičanja veterana u emisiji „Nikad nije kasno“.

Ove večeri u žiriju pored Saše Miloševića Mareta bili su i Hari Mata Hari i Slavko Banjac.

Na samom početku emisije podsetili smo se životnih priča pet kandidata, neke od njih bile su tužne, neke zanimljive, neke duhovite…


Svaki od takmičara optevao nam je po dve pesme. Prvu- takmičarku numeru, i drugu- revijalnu koju su pevali zajedno sa bliskom osobom iz njihovog života.

Atmosfera u studiju postala je prilično vesela kada su kandidatkinja Jadranka Kalinić i Slavko Banjac zapevali čuvenu duetsku pesmu „Ja imam nekog, a ti si sam“.

– Ovde niko ništa nije izgubio, svi smo dobili – rekla je voditeljka Dragana nakon njihovog nastupa.


Dragan Mirković Tajze ispričao je svoju životnu priči i prisetio se kada je još u srednjoškolskim danima pevao u bendu sa Lepom Brenom, dok je studiju kao njegova podrška sedeo rođeni brat Lepe Brene.

– Dragan je to baš kako treba otpevao, ja sam prezadovoljan – rekao mu je Mare sa čime su se složili i ostali članovi žirija.

Ifeta Doglod imala je jedan od najemotivnijih nastupa; ona je pevala dok je njen sin svirao harmoniku, a kada joj se na sceni pridružio i suprug, bilo je i suza.

– Kažu da se ljubav oseća, a ovde se ljubav i oseća i vidi – zaključio je Žika.

Goran Filić Gogac iz Smedereva koji je podelio svoju životnu priču i otkrio da je imao transplataciju srca, sada je ispričao i da je uz pomoć emisije „Nikad nije kasno“ uspeo da upozna porodicu svog donora.

– Upoznao sam ljude koji su mi dali srce njihovog sina – emotivno je izjavio Gogac, a zatim se Mare nadovezao:

– Toliko mi je drago da to čujem. Neću te puno ispitivati o tome jer ne mogu ni da zamilim koliko je teško govoriti, samo me zanima kako si mi ti?


Na samom kraju, Zlatko Minić iz Kragujevca svojim fantastičnim izvedbama sve u studiju je podigao na noge.

– Pa ovo je bilo fenomenalno, Slavko uživao si – rekla je voditeljka.

– Jesam uživao, prava pesma, odlično si je doneo. Puno emocija, ja ti čestitam i želim ti mnogo uspeha – dodao je Slavko.

Nakon što je žiri obavio najteži deo posla, a to je, koga poslati u treći krug takmičenja, dobili smo pobedničku trojku i to- Dragana Mirkovića, Ifetu Doglod i Zlatka Minića, dok za Jadranku Kalinić i Gorana Filića možete glasati OVDE.

Ukoliko niste “uhvatili“ sinoćnu dozu emocija, to možete učiniti sad klikom na video ispod:
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić