Login/Registracija

ŠEST VELIČANSTVENIH izdominiralo scenom, dvoje za sada ostalo BEZ DRUGOG KRUGA

Ekipa emisije „Nikad nije kasno“ potrudila se da i šesta emisija prvog kruga bude energična, vesela i emotivna. Naši veterani nas iznenađuju iz nedelje u nedelju.

Na binu su izlazili i pokazivali svoje umeće, iako imaju svoje primarne poslove, muzika im je u duši. Svako od takmičara nosi neku svoju priču i anegdotu koju su podelili sa našim žirijem, a tako i sa milionskim auditorijumom.

Članovi žirija Leontina Vukomanović i Dženan Lončarević na čelu sa predsednikom Sašom Miloševićem Maretom, nisu krili zadovoljstvo dok su slušali takmičare. Ipak, pred njima je bio težak zadatak, a to je da odaberu samo njih troje koje će poslati u naredni krug takmičenja.

Posle teške odluke, žiri je doneo odluku da u sledeći krug idu Alen Bešlija, Pavle Vitanov i Draginja Jovanović-Linda, dok je publika u studiju rekla da je njihov večerašnji izbor Stevan Lazarević.

Dok za Draganu Vujinović i Željka Grbića još uvek ima nade, jer zahvaljujući vama i Fejsbuk glasanju u narednih 48 sati možete odabrati svog favorita i podržati ga svojim glasom u želji da nastavi sa takmičenjem.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić