Login/Registracija

Šerif Konjević napravio pometnju sa novim HITOM, fanovi saglasni: „Nemoj, druže, ODE JETRA“ (VIDEO)

Posle duže diskografske pauze, legenda narodne muzike Šerif Konjević ponovo je pokazao da mu je mesto na samom tronu i to sa novom pesmom pod nazivom „Nemoj druže“ koja je već na prvo slušanje kupila publiku.


Prepoznatljiv i vrhunski glas, pevljiva melodija, odličan tekst i emocija kakvu samo Šerif ima, oduševili su njegovu mnogobrojnu publiku koja je na novi singl dugo čekala. 

Osim komentara da je jedan Šerif, fanovi su prokomentarisali i da je svaka njegova pesma hit već na prvo slušanje, kao i da su Saša Nikolić i Milan Miletić provereni tandem za uspeh, kada je on u pitanju. 


„Prvo ide lajk, pa slušam jer znam da je hit kao kuća“, „Šta god čovek otpeva, to bude mangupski“, „Kad bi mu recept za kolače dao, on bi hit napravio“, „Nemoj, druže, ode jetra! Šerife, care“, neke su od prvih reakcija na njegovu novu pesmu koja je pred vama.

Pevač je nedavno gostovao u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je imao priliku da uživo otpeva pesmu „A onda mi pričajte o njoj“ koja za njega ima posebnu važnost, budući da je napisao Šaban Šaulić. 

– Ja sam ovu pesmu snimio davnih dana. Mi smo se družili i slučajnost je bila, Šaban je znao koliko ga cenim i poštujem i to ne može prestati dok sam ja živ. On je bio i ostao za mene jedna veličina, ne samo za mene nego za sve. Ja sam bio izazov njemu pa sam snimio pesmu i doneo je na svoj način i jako mi je draga ova numera i sada ću je ponovo presnimiti samo zato što je pisao za mene najveći Šaban Šaulić– rekao je pevač nakon izvedbe koju možete da poslušate OVDE!

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić