Sergej Ćetković se prisetio KAKO JE ZAPROSIO SUPRUGU, a njenu reakciju NIKO NIJE OČEKIVAO

Sergej Ćetković uživa u skladnom braku sa suprugom Kristinom već više od 20 godina, a malo je poznato da njihova priča počinje još kada su bili deca.

c90dd3fe07bd085093bd02fbe6a2316f55957d0f

Naime, ovaj par se poznaje još od malih nogu s obzrom na to su im roditelji kućni prijatelji, a kako pevač kaže simpatije su uvek postojale.

– Od kada smo bili mali bio zaljubljen u nju, postojale su neke simpatija i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvezde poklopile– ispričao je pevač svojevremno u emisiji „Od A do Da“, pa se prisetio i njihovog susreta nakon nekoliko godina neviđanja.

– Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je video, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez,a evo i kako. Kažem ja bendu da sledeća pesma bude „Tina bambina“ i kako sam ja krenuo da pevam vidim ona se smeje i tako je sve počelo– objanio je Sergej.

eef3f78a18b9e06c17df47b93c14eed8c7e50e0b

Nakon pet meseci zabljanja odlučili su da se venčaju, a čina veridbe i danas se seća sa istim uzbuđenjem.

– Uvek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpevao neku pesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio (smeh) ali ja volim da pravim takve izlete jer osmeh je lek za sve sve– iskren je pevač.

360d224ed41e69515bb0dbb04115b9f311f1d9dd

Ćetković je mišljenja da je svako rođen za svakoga, i da su tako i oni oduvel znali da su jedno za drugo što je potvrdila i Kristina.

Njihovu porodičnu idilu uptpunile su ćerkice Lola i Mila, a pevač često ističe koliko je ponosan na svoju porodicu.

PROČITAJTE I 

Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu sa KOFEROM punim iznenađenja (VIDEO)

Sergej Ćetković rekao ćerkama da su usvojene, a način na koji je to uradio je za svako divljenje

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić