Login/Registracija

Sedam godina svira U NIKAD NIJE KASNO, a ovo mu se prvi put desilo: „Sve je drugačije“

Nakon spektakularnog finala šoua “Nikad nije kasno” u kojem su pobedu odnela tri muškarca Dubravko Biondić, Amer Čengić Čenga i Boban Canevski, virtuoz na harmonici i šef najtraženijeg orekstra, Aleksandar Sofronijević sumirao je utiske iz velike završnice koju je pratio milionski auditorijum širom sveta. 

On je istakao da je kandidatima uvek velika muzička podrška i da ih kroz pripreme prvenstveneno obro upozna i vremenom stekne svog favorita, ali ove sezone to po prvi put nije mogao.

– Ova sezona je zaista bila drugačija u odnosu na ostale zbog toga što su svi finalisti bili izjednačeni. Obično smo u svakoj sezoni imali nekog ko se izdvaja, bar dva do tri učesnika, a u ovoj su svi bili slični, zapravo odlični. Mnogi od njih su mogli da pobede jer su svi bili blizu sa svim svojim manama i vrlinama- istakao je Sofronijević za Grand Online.

Kroz čitav serijal profesor muzičke pedagogije svoje znanje i iskustvo nesebično prenosi na pevače ametere i pokušava da im olakša svako pojavljivanje na velikoj sceni i često mu teško pada da izdvoji nekog od njih.

– Trudim se uvek da sve njih ispoštujem na profesionalnoj osnovi, da im napravim dobro muzičko okruženje, kako bi neki rekli, da sa orkestrom napravimo muzička leđa kako bi se kandidati na sceni osećali prijatno. O favoritima obično razmišljam kad dođemo do finala, ali eto, ove godine su svi nekako bili slični i po prvi put nisam mogao nikoga da odvojim – rekao je, a zatim kao vrsni umetnik sa dugogodišnjim iskustvom pobednicima, ali i svim finalistima dao savet zlata vredan.

Pobednicima od srca čestitam, zaista je zasluženo i pravdeno bilo u velikom finalu i verujem da će dalje nastaviti da se bave muzikom i da će snimati dobre i kvalitetne pesme. Sad je veoma važno da ne stanu, već da se naslone na ‘Grand produkciju’ koja im daje podršku u marektinškom smislu i koja će biti tu da ih podrži kada snime novu pesmu – poručio je Aleksandar i poželeo im sreću u daljem radu:

–  Trebala im je velika je hrabrost da se stignu dovde, zaista su ostvarili veliku uspeh u svom životu, zato im želim da na krilima uspeha koji su imali u finalu, nastave dalje svoju pevačku karijeru!


Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić