Login/Registracija

Saša Milošević Mare predstavio svoj RAJ NA ZEMLJI! Anja Mit i Stefan Buzurović briljirali na premijeri (VIDEO)

Beograd je sinoć bio u znaku nove prestave koja nosi naziv „Raj na zemlji“ koja je svoju premijeru doživela na velikoj sceni pozorišta „Akademija 28“. Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, filma, pozorišta, ali i sporta došle su na premijeru prvog pozorišnog dela poznatog kompozitora i člana žirija „Nikad nije kasno“ Saše Miloševića Mareta, koji je napisao scenario. Glumci Anja Mit i Stefan Buzurović briljarili su na daskama koje život znače, a publika je bukvalno sat vremena plakala od smeha i aplauzima nagradila svaku Miloševićevu dosetku. 


Scenarista ove predstave izjavio je da je nakon višemesečnih priprema konačno dočekao premijeru, te je iz prvog reda zajedno sa prijateljima i kolegama bodrio Anju i Stefana, koji su na specifičan način prikazali trnovit put mlade devojke iz provincije koja želi da postane pevačica i estradnog menadžera koji je pomaže.

-Stvarno sam uživao, prezadovoljan sam jer su glumci odradili vrhunski posao. Nisam se školovao za ovo, pa su ljudi iznenađeni što sam ja ovo napisao, ali biću neskroman, pa ću priznati da su svi oduševljeni, a to mi je veliki kompliment – izjavio je Mare koji je inspiraciju za prvi pozorišni komad pronašao baš u estradi. 


– Najviše vremena, skoro dvadeset godina sam proveo u tom okruženju i estrada nije ništa drugačija od drugih sfera društva. Zapravo, želeo sam da ovom predstavom edukativno utičem na omladinu da ukapira da svaki uspeh ima svoju cenu – rekao je Mare i dodao da je scenario za „Raj na zemlji“ napisao za samo dve noći, ali da je mesecima nakon toga radio na priči o susretu dva potpuno različita života, kako socijalnog tako i profesionalnog.

Kako je bilo na premijeri predstave, ko e sve bio i zašto je uloga dodeljena baš Anji i Stefanu, pogledajte u videu ispod. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić