Login/Registracija

Sanja Vučić uživa u zagrljaju NOVOG DEČKA: Uputila mu stihove koji OTKRIVAJU MNOGO

Što se muzike tiče Sanja Vučić se itekako pokazala kao sjajan vokal što je i dokazala kada je dobila priliku da sa svojom grupom „Hurricane“ predstavi Srbiju na Evroviziji.

Međutim, ljubavni život popularne pevačice i dalje je velika enigma, a pre samo četiri meseca za Grand Online potvrdila je da gospodina „pravog“ nema ni na mapi.


– Nije se još uvek pojavio, bar ne da sam ja svesna toga. Uglavnom nekada flert možda ne mogu da protumačim na pravi način tako da za sada još uvek soliram, sama sam- priznala je Sanja tada, međutim čini se da se situacija promenila.

Naime, Sanja je na svom Instagram profilu objavila video na kome se vidi muška ruka na koju je pevačica naslonila svoju.

Emotivan trenutak ispratila je pesma „Baraba“ čiji stihovi glase „Baš si baraba, baš si baraba, ja pobesnela. Ti si tako drzak i jak, treba svako da se plaši“.


Ovaj video pokrenuo je lavinu komentara, a sudeći po svemu popularna pevačica je pronašla novu ljubav.

Iako se tim povodom nije oglašavala u medijima se spekuliše da je u pitanju Nenad Cicmil, vlasnik lokala u kome je Sanja nastupala.


Podsetimo, Sanja Vučić bila je dugo u vezi sa fitnes intsruktorom Nikolom Đorđevićem, sa kojim se razišla pre dve godine  tom prilikom se oglasila:

– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to– objasnila je članica grupe „Hurricane“

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović