Login/Registracija

Sanja Vučić se TOPI U ZAGRLJAJU novog dečka: Ozbiljan je FRAJER i ima sopstveni biznis

Pre samo nekoliko meseci, bivša članica grupe Hurricane Sanja Vučić govorila je da nove ljubavi nema ni na mapi te da trenutno uživa u solo životu.

Međutim, jedan mladić očigledno je pomrsio konce u njenom životu te je pevačica odlučila da pre par dana na svojim društvenim mrežama podeli sa pratiocima da je zaljubljena, ne otkrivajući identitet novog dečka.

Ona je samo okačila fotku njihovih isprepletanih šaka i sve ostavila da se pitaju o kome se radi. Iako je možda mislila da će još neko vreme držati dečka daleko od očiju javnosti, u tome nije uspela.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak sa jedne svadbe u Vrbasu, gde se vidi kako Sanja Vučić uživa u zagrljaju svog novog dečka, sa kojim se ljubi.

Bivša Uraganka nije mogla da sakrije sreću na licu, a mediji su odmah saznali i ko je gospodin sa snimka u čijim se rukama Sanja topila.

Njen novi dečko je Nenad Cicmil, zgodni frajer i vlasnik luksuznog noćnog kluba u Srbobranu, u kojem je Sanja nedavno nastupala sa grupom „Hurricane“, saznaje Pink.

Nenadu se juče oženio brat Miljan, a na svadbu je poveo svoju novu izabranicu, sa kojom je očigledno veoma uživao.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac