Login/Registracija

Sanja Vučić IZAZIVALA takmičara da je UDARI, njegov odgovor je POKLOPIO: „Nemoj, sestro…“

Poznato je da Sanja Vučić zaljubljenik u sport i da vitku figuru održava mukotrpnim vežbama u teretani. Do nedavno je išla na fitnes, a sada je u emisiji „Nikad nije kasno“ otkrila da je počela da trenira i boks, te je jednog od takmičara pokušala da izazove na boks meč.

– Vidim da ste se bavili borilačkim sportovima. A da li ste se bavili boksom? – upitala je pevačica takmičara koji je takođe zaljubljenik u sport, ali se nije nadala odgovoru koji je usledio.

– Nisam boksom, ali nisam ja ni zgodan za to!  – odgovorio je, na šta se Sanja nadovezala i dodala da se se ne bi reklo, s obzirom da je kršan.

– Jeste, ali je problem koga udarim jednom, taj više ne ustane – bio je jasan, ali pevačica nije odustajala. 

– Dobro, imate pravo. Nego pitam jer sam ja skoro krenula da treniram boks, pa sam mislila da sparingujemo kad otpevate pesmu – izazvala ga je ponovo, a onda je usledio odgovor kom se definitivno nije nadala.

– U nemoj, sestro! Glupo je da kažem „Omašiću te, pašćeš“. Nemoj, ja tebe neću da gađam to je sigurno, a i ne mogu da dignem ruku baš na damu, nije fazon – odgovorio je takmičar i time kupio publiku u studiju koja ga je nagradila gromoglasnim aplazom.  

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo, ali i kakva još iznenađenja vas očekuju u novoj epizodi „Nikad nije kasno“. 

……

POGLEDAJTE I 

Sanja Vučić priznala: „Ja sam magnet za ludake“ (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić