Login/Registracija

„Samo ja znam kako mi je“ Takmičaru NIKAD TEŽE na Grandovoj sceni

Ljubiša Osmanović (45) iz Paraćina je definitivno najveći tremaroš u takmičenju „Nikad nije kasno“, što je u polufinalnoj emisiji i dokazao. 

I sam priznaje da ima ogromnu tremu od kamera, a posebno od stručnog žirija, te je istu imao i u polufinalu tokom razgovora sa Žikom Jakšićem.

– Mnogo ljudi me zove i pita za emisiju, malo mi zameraju zbog treme, kažu mi da se opustim i da sam mnogo stegnut – priznao je takmičar, a Žika dodao da su mu lepo rekli i da proba da pobedi tremu.

– Ma, ne mogu da se opustim. To samo ja znam kako mi je – odgovorio je takmičar i time nasmejao sve u studiju. 

Ipak, trema ne postoji kada pusti glas, a u takmičarskom delu odlučio je da se predstavi pesmom „Kude si pošla, Cveto“, čiji je naslov zbunio Žiku. 

– Ja sam čuo da je Cveta u ovoj pesmi otišla. Ima nekog muvanja, ajde da čujemo zašto je Cveta tužna – rekao je Jakšić, a Mile Kitić dodao da je Cveta zapravo vesela i da je pila kafu sa komšijom.

– Pa znam da je nešto zgrešila. Da vidimo to kako se Cveta veselila, što je njega napravilo tužnim – poručio je, nakon čega je Ljubiša stao na scenu, ali je trema opet učinila svoje. Kako nije želeo da ga zbunjuje, Mare je dodao da čim krene muzika, Ljubiša će biti Ljubiša, što je tokom maestralnog nastupa i dokazao. 

Nakon izvođenja stihova hita „Kude si pošla, Cveto“, Žika je konstatovao:

– Ovo je mnogo veća tragedija nego što sam mislio, ozbiljna tragedija ova Cveta. Bože dragi, kakva pesma! Vraćamo se pod libelu. Naš Ljubiša je pevao vrhunski.

Kako bi uozbiljio priču Mare je od srca čestitao takmičaru na sjajnom nastupu i poručio: 

– Nije ti bilo lako sa celom pričom i ovakvom uvertirom da pevaš ovako zahtevnu i ozbiljnu pesmu. Od prvog tvog pojavljivanja do sada potpuno si dosledan, boriš se sa tremom, ali to se ne čuje, zaista si perfektan pevač.

Njegovo mišljenje delila je i Biljana Marković koja nije ostala imuna na Ljubišin glas. 

– Divno ste ovo otpevali, tačno i besprekorno, prijalo je mojim ušima – rekla je ona, a Mile dodao: 

– Samo nastavi tako i oduvaćeš u finalu!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić